Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolka11

Co zabrać w podróż????

Polecane posty

Gość Jolka11

Hej,wybieramy się na wczasy do Chorwacji i jedzie z nami nasz milusiński i chcemy zabrać ze sobą jakieś gotowe jedzonko w słoiczkach.Co polecacie?? Które się dobrze przechowują.??

Gość elliska
Do Chorwacji? Tam chyba teraz nie jest najlepsza pogoda. Byłam parę lat temu, to ciepełko skończyło się na koniec września, ale jak ktoś nie chce się na plaży wylegiwać, to Chorwacja piękny kraj i jest co pozwiedzać (ja byłam urzeczona). A co do słoików, to na codzień i na wyjazd używam gerberków, bo mojej kruszynie najbardziej ich smaki odpowiadają.

Gość Jolka11
Jesteśmy zmuszeni jechać teraz, bo mąż ma taką pracę.Wiem ze pogoda nie będzie najlepsza.A czy takie posiłki ze słoiczków można podgrzewać w mikrofalówce,albo jakoś inaczej ???

Gość Alexxxxa
Możesz je podhrzewać w mikrofalówce albo w garnuszku z gorącą woda. Najprawdopodobniej identyczne słoiczki dostaniesz w Chorwacji. Co do smakow, to każde dziecko lubi coś innego i musisz do tego dojść metodą prób i blędów.

Gość ulijkaja
dokładnie - każde dziecko ma inne upodobania smakowe. moja córcia najbardziej lubiła zupki gerbera - najchętniej jadła te z mięskiem. oj zazdroszczę ci tej Chorwacji, też bym sobie pojechała. Może to i lepiej z małym dzieckiem jechać teraz, niż jak są takie upały :) udanego wyjazdu!!

Gość Jolka11
Dzięki za rady,mam nadzieję że pogoda nie będzie najgorsza i że dzidzia będzie zadowolona z tego wyjazdu :)

Gość pustułka
Życzę udanych wakacji i pogody. A co do gerberków, to radzę kupić ci w Polsce, bo ze swojej bytności w Chorwacji pamiętam, że tam dosyć drogo było (zwłaszcza w tzw. miejscowościach turystycznych).

Ja niedawno bylam na Krecie, zaopatrzylam sie w sloiczki, pampersy i husteczki dla cory:) I dzieki Bogu! Bo tam paczka pampersow ponad 20€ kosztowala, musialam tez dokupic mleka bo mi sie skonczylo, i zaplacilam 19 €. Zycze udanych wakacji! Jesli jedziesz do dobrego hotelu to powinny byc tam lodowki w pokojach:)

Gość wode wez ze soba
mineralną!!!!!!!!!koniecznie

Gość mirela tutka
O tak, wodę koniecznie, bo tam za wodę to płaciłam jakieś bajońskie kwoty. Wiem, że gerber ma taką wodę, której przed podaniem dziecku nie musisz przegotowywać, to bardzo wygodne zwłaszcza w podróży.

Gość manonegra
JW podróży też wygodne są misiowe jogurciki, bo nie trzeba trzymać ich w lodówce, a dziecko ma smaczny desderek.

Gość lajda
a my jutro wyjeżdżamy na tydzień na Teneryfę - i jestem wdzięczna za informację o tych misiowych jogurcikach, bo mi to rozwiąże sprawę deserków. Kupiłam już zapas na cały tydzień, wielka to wygoda, że nie trzeba ich w lodówce przechowywać.