Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka.M Ratunku

Proszę odpowiedzieć

Polecane posty

Gość Kaśka.M Ratunku

witam potrzebuje pomocy :( mam nieregularną miesiaczke otóż ostatnia miesiączka miala miejsce 27sierpnia do 30 (nie współżylam wczesniej) tylko w lipcu... mialam male krwawienia pozniej wspolzylam we wrzesniu i 8 pazdziernika i sie zaczelo ;/ od pazdzirnika po ostatnim wspolzyciu mam straszna zgage tylko co wieczór w dzien nigdy ostatnio brzuch mnie kuje raz po lewej raz po prawej stronie i strasznie z rana podbrzusze oczywiscie nie mam okresu od sierpnia :( strasznie boli mnie kręgoslup wszyscy mowia ze przytylam dostalam brzucha strasznego ale jest miekki ostatnio mama kupila sledzie i wszytkie zjadlam nawet mialam chec w smietanie zjesc raz chce slodkie raz kwasne nie wiem co mam zrobic.w tamtym roku robilam test wyszedl pozytywnie wiec poszlam do lekarza okazalo sie ze test klamal.. wczoraj jakos tak z ciekawosci wlozylam palec do pochwy okazalo sie ze jest taka ciasna i inna poniewaz nigdy nie mialam zadnej gorki tak nie wiem jak napisac ale jakaś górke wyczulam w pochwie dlatego pisze :( nie piszcie ze jestem dziecko i takie tam bo troche poczytalam o tym i mam 19lat zarejstrowalam sie juz do ginekologa na 8 grudnia ale ja nie wytrzymam i prosze o odpowiedzi

jak nie wytrzymasz to kup sobie test,nie wszystkie klamia:)...bo niby skad my mamy wiedziec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Kaśka.M Ratunku
myslalam ze ktoras mi pomoze z kobiet bo ja nie wiem poprostu co mam zrobic w tym momencie najgorsze jest to ze mam w glowie ciagle to co z pochwą sie dzieje

Gość Kaśka.M Ratunku
myslalam ze ktoras mi pomoze z kobiet bo ja nie wiem poprostu co mam zrobic w tym momencie najgorsze jest to ze mam w glowie ciagle to co z pochwą sie dzieje

Gość andora
Idź do apteki, kup test i go zrób! A jeśli nie wierzysz testom, to idź do laboratorium i niech ci pobiorą krew na obecność hormonu ciążowego - Beta HCG , ten test cię nie okłamie. No i pochwy sobie sama chałupniczo nie badaj, bo jakiegoś zapalenia dostaniesz albo podrażnienia i od tego właśnie możesz mieć w środku napuchniętą pisię i czuć jakieś nierówności. Jedzenie śledzi nie jest objawem ciąży - ale za to zwróć uwagę czy piersi cię pobolewają i czy urosły, czy masz mdłości (one nie zawsze występują), czy częściej sikasz, czy jesteś zmęczona. Zgaga pojawia się w wysokiej ciąży, kiedy rosnąca dzidzia uciska na żołądek i przez to kwasy żołądkowe cofają się do przełyku, co powoduje zgagę. Objawów wczesnej ciąży jest więcej, poczytaj na ten temat.