Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xmenka21

Czy myslicie ze on zginal,bo gdyby zyl cierpialby z jej podu?

Polecane posty

Gość Xmenka21

Moj kumpel zginal tragicznie bardzo mlodo! Mial sie zenic,byl bardzo zakochany,niestety zginal:(Byl bardzo dobrym czlowiekiem,wielkiej wiary,do tego naprawde inteligentym.Na poczatku jego smierc wydala mi sie bezsensowna,do czasu gdy niepoznaldm jego niedoszlej zony

Gość 25minęło jak jeden dzień
ile miał lat i jak to się stało?

Gość tak sobie klikam
a co z jego niedoszla zona nie tak?

Gość Xmenka21
Znali sie ledwie 4 miesiace,a juz mieli plany sie pobrac,on zalatwij jej prace w firmie w ktorej tez pracowal,razem pracowali,kiedy on zginal,ona juz zaczela miesiac po pogrzebie krecic z innym jego kolega z firmy,a ze mna tez flirtowala,a zerwala ze mna kontakt gdy jej odwowilem w zalatwieniu pracy w firmie w ktorej ja pracuje(nie miala kwalifikacji) dodam tez,ze przed moim kumplem udawala ze chodzi do kosciola(bo on byl wierzacy i chodzil),a tak naprawde jest ateistka

Gość Xmenka21
Tak jakby chciala ukryc ten fakt,ze jest ateistka,a jej matka wrecz nienawidzi katolikow za ich glupia i slepa wiare,no i on wierzacy i praktykujacy katolik chcial sie wżenic w taka rodzine z taka dziewczyna,chyba niebylby szczesliwy

Gość tak sobie klikam
w takim razie moim zdaniem to byla dziwka, sorka jet... :o moze wlasnie tak mialo byc, bardzo wspolczuje :(

Gość Xmenka21
Po 2 dni po pogrzebie proponowala mi zblizenie odwowilem i to bylaby jego zona,myslalem ze jego smierc nie miala sensu,a moze Bog chcial go przed czyms ochronic

Gość Xmenka21
Niedawno na swoim blogu jego niedoszla malzonka pisala ,ze nie wierzy w nic po smierci ze BOGa nie ma,a ci co wierza ze jest to idioci,no a gdy byla z Rafalem udawala wierzaca,chodzila do kosciola byle mu sie przypodobac,bo on byl wierzacy i religijny

Gość Xmenka21
Ona nie ma w ogole znajomych,jest ambitna i kariera dla niej zawsze na 1 miejscu znajomi na drugim

Gość Xmenka21
On wtedy normalnie stracil głowe dla niej,bujal w oblokach ,to byla jego 1 kobieta, on byl jej ktoryms z kolei,ona przy mnie kiedys chwalila sie ze jej poprzedni facet mial duzego czlonka,jakby mnie to obchodzilo

Gość Xmenka21
Ciekawe czy bylby z nia szczesliwy ,moze wzielaby go pod pantofel i by sie zmienil na gorsze ,stracilby wiare,stal sie ateista

Gość Xmenka21
Mial 28 lat a ona 20,a zginał w wypadku samochodowym

Gość nic masz jak baba
i piszesz jak baba... Prowokacje czuc na odleglosc :P Ze tez Ci sie chcialo o takiej godzinie :O

Gość nic masz jak baba
mialo byc "nick" ;) "Xmenka" :P Moze Ty jestes wlasnie ta niedobra zona :P

Gość do Xmenka21
odczepcioe sie wszyscy z ta prowokacja, nie macie nic lepszego do roboty tylko pisac wszedzie "prowo"?! :o bardzo wspolczuje z powodu kolegi... :( a ta szmata jest zwykla dziwka, napewno wyrzadzilaby mu wielka krzywde....

Gość Xmenka21
to nie jest zadna prowokokacja wszedzie weszycie prowokacje a wiecie dlaczego/ bo sami te prowokacje piszecie, znana w psychologii zasada, ze kazdy sądzi swoja miarą innych, wiec skoro ktos raz napisał prowokacje teraz juz w zaden topic nie uwierzy a wiecie co jest tragedią Kłamcy///////??prowokacja to kłamstwo, wiec powiedzenie idealnie bedzie do was pasowac NIE, TO ZE JUZ MU NIKT NIE WIERZY!! ale to, ze sam wszędzie węszy kłamstwa i ze to on juz nikomu nie wierzy Moj kumpel miał 28 lat jego dziewczyna 20..i nie jest to prowokacja moje Iq niech cie nie martwi, a to ze pisałem o tak poznej godzinie znaczy, ze nie moge spac, cierpie na bezsennosc, od czasu jego smierci

Gość do Xmenka21
jestem tego samego zdania :classic_cool:

Gość iioytiotio
upupup/

Gość xmenka21
co o tym sądzicie?

Gość kaciaka3
bardzo smutna historia

wiesz co, z tych dwóch możliwości lepiej się chyba wpakować nawet w nieudane małżeństwo i potem się rozwieść, niż od razu zginąć :O współczuję, ale gadka o tym, że go bóg jakoś ochronił, to raczej brzmi dość idiotycznie w takiej sytuacji.

Gość xmenka21
no kurde, wiem, ze idiotycznie, ale jakos probuje to sobie wytłumaczyc

Gość a ja mysle ze masz racje
CZASEM SMIERC FAKTYCZNIE LEPSZA, NIZ GłUPIA BABA na karku

Gość wspoczuje
dziwna sytuacja