Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAJKA124

jak sprawdzic czy mi sie oświadczy.

Polecane posty

Gość MAJKA124

Jak wg Was można sprawdzić faceta czy ma w planach się ze mną ożenić? Poza prostym zapytaniem. ????

Gość nlsdlsad
przy okazji rozmowy o ślubie lub oświadczynach, czy gdy zobaczycie parę młodą gdzieś tam w filmie na ulicy , zażartować o ja chyba jeszcze długo nie będę w takiej sukni nie mówiąc już o zaręczynach. Może powie Ci co i jak a jak nie to zapytać a Ty jak myślisz. Inaczej sie nie dowiesz

Gość związać i przypalać zywym ogni
em

Gość lanka
zwracaj uwagę na to,co on mówi.Mój na przykład na początku mówił,że cieszyłby się,jakbym zaszła w ciążę,bo mnie kocha,że chce być ze mną do końca życia.Potem zaczął mówić,że chce ułożyć sobie ze mną życie,że chce wynająć dla nas mieszkanie.Po jakimś czasie zaczął nieśmiało coś wspominać o ślubie,tak niby w żartach,niby do matki przy mnie powiedział,że zamiast wesela będzie wolał gdzies wyjechaać,albo kupić coś i do mnie:"prawda,kochanie?" po roku i kilku miesiącach powiedział mi ,że chce się oświadczyć

Naprawdę w soboty szanse rosną wraz z ilością pochłanianego piwa (lub innego alkoholu) przez faceta bezedury te szanse rosna do pewnego momentu ..pozniej nastepuje sen :P:P:P i dupa blada z zareczyn :D

Gość MAJKA124
nlsdlsad- masz dobry pomysł w sumie zawsze coś...

Gość znaffca
stań mu na stopie i się zapytaj

Gość miskaaaaaaaaaaaa
lanka - jaki fajny chlopak:) nie ma czasem brata;) ?

Gość MAJKA124
może być młodszy ten brat :)

Gość pozachwycaj sie jakims
dzieckiem i przyjrzyj sie reakcji. Pogadaj o tym, jakie imiona lubi -np dla dzieci. Skomentuj czyjes wesele Zacznij niewinna rozmowe jak sie widzisz za 10 lat (co robisz, gdzie mieszkasz- a co on w tym czasie). Spytaj go o jakiekolwiek plany na daleka przyszlosc - np zawodowe.Przy okazji dowiesz sie tego, co wazne. Ja tam mojemu obecnie mezowi kiedys powiedzilam, ze nie mam zamiaru byc starą panna, wiec jak sie nie chce zenic, to niech mi nie zawraca glowy. Ale bylo to troche zartem, a po drugie wiedzialam, ze mu i tak zalezy, wiec na wszystko sie zgodzi,

Gość MAJKA124
chyba tak ten żart ze starą panna jest jeszcze lepszy... masz racje strzał w dziesiątkę!

\"o ja chyba jeszcze długo nie będę w takiej sukni nie mówiąc już o zaręczynach\" ja zawsze mowilem wtedy: chcesz to pojdziemy, poprzymierzasz sobie ladne suknie, ja ci zdjecia zrobie i wrocimy do domu ;) :P

ile wy macie lat, ze chcecie koniecznie usidlic faceta ? czujecie sie tak niepewnie w zwiazkach ? Ja mam 26 lat i ani mi sie sni brac slub....a o zareczynach w ogole nie mysle, bo nie mam czasu na takie duperelki Moze mam inne priorytety....?? A moze jestem nienormalna :D?

Gość a co myslec o facecie
który o swoich rodzicach mówi "twoi przyszli teściowie" a nigdy nie wspominał o slubie? Żadnych aluzji nie łyka. Przeciez mu sie nie oswiadczę...

należy myśleć że myśli o ślubie - w przyszłości. to musi być tak teraz-już-natychmiast?...

kur.wa jakby mi panna wystrzelila jeszcze raz z tekstem "nie zamierzam byc starą panną" to normalnnie w zrywki pakuje rzeczy i wywalam z gabloty :P (na to juz jestem uczulony)

Gość MAJKA124
oświadczyć to i ja jemu się nie mam zamiaru oświadczyć ale... pomysł z zawracaniem głowy byłby super... ps. inne priorytety mam np wybudowac DOm bo reszta już zrealizowana ... nie jedna to potwierdzi :)

karygonde zachowanie - ktos niech te dzieci robi, bo kto bedzie pracowac w przyszlosci ;)

Gość lanka
nie ma brata,ma wredne siostry,hehe.Mnie się wydaje,że facet który naprawdę kocha,sam będzie chciał ślubu.Można delikatnie jakieś aluzje robić,ale nie wiem,na jakim etapie związku jesteście,jak długo się znacie,wiek też duże ma znaczenie,chłopak 23lata na pewno nie będzie palił się do zakładania rodziny(są wyjątki).Ja na przykład obiecałam sobie,że choćby nie wiem,co,nie powiem mu pierwsza,że się zakochałam.CAłe szczęście długo nie musiałam czekać.Potem sobie obiecałam że nie zacznę pierwsza tematu o ślubie.Teraz też chociaż wiem,że chce się zaręczyć,poczekam,aż to zrobi,nie mam zamiaru upierdliwie dopytywać kiedy.Datę ślubu też niech on ustala.To by było poniżej mojej godności tak się dopominać.

Gość MAJKA124
No to gratuluje miałas bardzo zdecydowanego mężczyznę-ale są tacy też mało zdecydowani ja takiego mam-ani kocham cię, ani zareczyny ani zamieszkania ze sobą 2 lata w związku wydawałoby się idealnym (w pełnym tego słowa znaczeniu) a tu klapa nic nie widac, nic nie słychać ! :/