Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psimirka

moj kochanek nigdy nie che we mnie

Polecane posty

Gość psimirka

kończyc bez przerwytywy doprowadza mnie to do szału ja mam sprale załozna i tłumacze mu ze nie zjde w ciaże juz tyle razy prosiłam aby sie we mnie spuscił a ten uparcie zakłada te gume ech

Gość oj jeszcze zatesknisz
bardzo dojrzaly facet jesli uwaza sotsunek przerywany za metode antykoncepcji :O

Gość psimirka
nie przerywany tylko gume zaklada

Gość to swiadczy
o nim ze jest odpowiedzialny.Niechce niepotrzebmnie bawic sie w pieluchy.

Gość psimirka
to tak az za bardzo stwierdził ze jzu nie pora na dzieci a on ma dwoje

Gość psimirka
tak szczerze szanuje go i kocham ale czasem zła o to jestem ech i dogódz tu kobiecie

aha a ten czas co jedzie bez gumy gdybys nie miala spirali uwaza za bezpieczny?

Gość zetwues
nie dziwie sie facetowi skad moze wiedziec na pewno ze sie zabezpieczasz?

poza tym guma chroni przed chorobami, wiec w tej kwestii jest odpowiedzialny

Gość zetwues
no wlasnie

Gość psimirka
no ale ja chora nie jestem on tez nie

Gość zetwues
ty jestes pewna a on nie

Gość sama nie wiem ale może
on się boi jakiejś choroby wenerycznej...nie chcę byc złośliwa...może on myśli że skoro sypiasz z nim to może jeszcze z kimś innym

Gość psimirka
nie nei on akurat wie ze jest dla mnie jedynym a ja dla niego tez

Gość z zoną nie sypia
prawda? :-)

Gość taaaa ty jestes dla niego
jedyną chyba snisz?????????????????? to jest kochanek!

a co ci w tym tak przeszkadza. jak chce w gumie to niech tak bedzie. wreszcie faceci ucza sie dobrych nawykow, a ty nie musisz sie martic, ze wszystko pozniej splywa.

Gość psimirka
no oprócz żony niestety

psimirka nie nei on akurat wie ze jest dla mnie jedynym a ja dla niego tez Było napisać, że Twój partner. Co nie zmienia postaci rzeczy. Nie chce, żebyś zaszła w ciążę.

Gość czego się spodziewałaś
to kochanek, bardziej boi się, że dzieciaka niż wierzy w waszą miłość

heheh no jak z wyjatkiem zony to chyba logiczne, ze nie chce zebys zlapala go na dziecko. poza tym nie bylabym tego taka pewna, ze sypia tylko z wami dwiema :O

Gość psimirka
tego akurat jestem pewna na 100%

Gość mój mąż skolei
wierzył kochnce ze moze :-O przeliczył sie. niestety. Bardzo go kochała.

ja nie wiem co wy macie z tymi facetami. to juz nie ma wolnych facetow. pozniej sie dziwicie, ze macie patologie podczas seksu :O

Gość odpowiedzialny kochanek
dba, by nie tylko nie zrobić dzieciaka, bo ma już 2 ale też, by nie złapać HIV, HCP itd... » Odpowiedz na ten temat Temat: moj kochanek nigdy nie che we mnie 12:51 psimirka kończyc bez przerwytywy doprowadza mnie to do szału ja mam sprale załozna i tłumacze mu ze nie zjde w ciaże juz tyle razy prosiłam aby sie we mnie spuscił a ten uparcie zakłada te gume ech 12:52 [zgłoś do usunięcia] oj jeszcze zatesknisz bardzo dojrzaly facet jesli uwaza sotsunek przerywany za metode antykoncepcji 12:52 [zgłoś do usunięcia] psimirka nie przerywany tylko gume zaklada 12:52 [zgłoś do usunięcia] to swiadczy o nim ze jest odpowiedzialny.Niechce niepotrzebmnie bawic sie w pieluchy. 12:53 [zgłoś do usunięcia] musztarda (unknownroad1@wp.pl) Widać darzy Cię tak głębokim zaufaniem i miłością. 12:53 [zgłoś do usunięcia] psimirka to tak az za bardzo stwierdził ze jzu nie pora na dzieci a on ma dwoje 12:53 [zgłoś do usunięcia] tak szczerze czasami spirala sie obsuwa i co wtedy? moim zdaniem powinnas go za to szanowac 12:54 [zgłoś do usunięcia] psimirka tak szczerze szanuje go i kocham ale czasem zła o to jestem ech i dogódz tu kobiecie 12:54 [zgłoś do usunięcia] oj jeszcze zatesknisz aha a ten czas co jedzie bez gumy gdybys nie miala spirali uwaza za bezpieczny? 12:54 [zgłoś do usunięcia] musztarda (unknownroad1@wp.pl) Położenie spirali powinno się sprawdzić po każdym okresie. Jak? Palcem. 12:56 [zgłoś do usunięcia] zetwues nie dziwie sie facetowi skad moze wiedziec na pewno ze sie zabezpieczasz? 12:57 [zgłoś do usunięcia] oj jeszcze zatesknisz poza tym guma chroni przed chorobami, wiec w tej kwestii jest odpowiedzialny 12:58 [zgłoś do usunięcia] zetwues no wlasnie 12:58 [zgłoś do usunięcia] psimirka no ale ja chora nie jestem on tez nie 13:00 [zgłoś do usunięcia] zetwues ty jestes pewna a on nie 13:01 [zgłoś do usunięcia] sama nie wiem ale może on się boi jakiejś choroby wenerycznej...nie chcę byc złośliwa...może on myśli że skoro sypiasz z nim to może jeszcze z kimś innym 13:03 [zgłoś do usunięcia] psimirka nie nei on akurat wie ze jest dla mnie jedynym a ja dla niego tez 13:04 [zgłoś do usunięcia] z zoną nie sypia prawda? 13:04 [zgłoś do usunięcia] taaaa ty jestes dla niego jedyną chyba snisz?????????????????? to jest kochanek! 13:04 [zgłoś do usunięcia] oj jeszcze zatesknisz a co ci w tym tak przeszkadza. jak chce w gumie to niech tak bedzie. wreszcie faceci ucza sie dobrych nawykow, a ty nie musisz sie martic, ze wszystko pozniej splywa. 13:05 [zgłoś do usunięcia] psimirka no oprócz żony niestety 13:05 [zgłoś do usunięcia] musztarda (unknownroad1@wp.pl) psimirka nie nei on akurat wie ze jest dla mnie jedynym a ja dla niego tez Było napisać, że Twój partner. Co nie zmienia postaci rzeczy. Nie chce, żebyś zaszła w ciążę. 13:06 [zgłoś do usunięcia] musztarda (unknownroad1@wp.pl) A, jednak kochanek. No to wszystko jasne, nie wiem, co tak Cię dziwi.

Gość zetwues
skolei :D:D:D