Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daytek 91

Antykoncepcja

Polecane posty

Gość daytek 91

Jezeli kocham sie z dziewczyna w prezerwatywie i przed wytryskiem wyjmuje penisa i spuszczam sie w kondona na zewnatrz to jaka jest mozliwosc ze moze zajsc w ciaze... Staramy sie kochac w dni niepłodne... oczywiscie kazdego kondona sprawdzamy lejemy do niego wody i zaden nie był dziurawy... Prosze o pomoc....

Gość *****XXXXXX
a co ma piernik do wiatraka ? mała szansa prawie nierealna

1y raz slysze zeby do prezerwatywy nalewac wode nie ma srodka antykoncepcyjnego dajacego 100% zabezpieczenia no i jeszcze prezerwatywa moze peknac - nawet ta \'sprawdzona\'

Gość daytek 91
no ale gdy spuszczam sie na zewnatrz nie w niej...

w plynie mezczyzny (gdy jest podniecony) moga sie tez znajdowac plemniki, w malej ilosci, ale wystarczajacej zeby zaplodnic kobiete (wlasnie dlatego metoda przerywana nie jest metoda anykoncepcji). jesli prezerwatywa peknie moze dojs do zaplodnienia choc jest male do tego prawdopodobienstwo

Gość daytek 91
ale ja nie robie zadnej metody przerywanej.... Poprsotu kocham sie z nia i jak czuje ze dochodze to wyciagam penisa i spuszczam sie w kondona...

Gość jola_fasola_tola
ale prezerwatywa może pęknąć!!!

Gość klementyna z brzezin
bedzie w ciazy, na bank, ta woda wyplukuje z prezerwatywy srodek plemnikobojczy, to tak samo jakbys ja przedziurawil:(

Gość Noctua
NO CHYBA NIE LEJE WODY PRZED STOSUNKIEM TYLKO PO:):):)W ogóle nie przyszło mi to głowy.Ale teraz jak przeczytałam drugi raz to faktycznie nie wiem co miał na myśli hehe:)

Gość daytek91
no jasne ze wlewam wode po stosuknu a nie przed hehe taki tępak to jeszcze nie jestem...