Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gitarka...

Boje sie, ze cos sie stalo mojemu ojcu......

Polecane posty

Gość Gitarka...

Ostatnio mial problemy z cisnieniem. Dzis rano bolala goglowa, musial zalatwic sprawe w urzedzie, byl zdenerwowany. Wyszedl rano i jeszcze niewrocil... Pisze tutaj, bo czesto tu pisze, po prostu... Tak sie boje........

Gość abotopewnie
nie ma telefonu kom. przy sobie?

Gość ciśnienie atmosferyczne spada
więc nic dziwnego, że go boli głowa :) leczy sie twój tato na nadciśnienie?

Gość Gitarka...
leczy sie, telefonu nie wzial... Ale wlasnie wrocil do domu!!! :-D Boże, to jest okropne uczucie, taki niepokoj o bliska osobe, gdy nie wie sie, co sie dzieje... KOSZMAR!!! Nikomu nie zycze.. Dziewczyny kochane, dziekuje tym, ktore sie odezwaly! Wiem, ze zawsze mozna naWAs liczyc! Pozdrawiam!

heh... ja to przerabialam miesiac temu z moim dziadziusiem. pojechal do miasta i nie wracal a on telefonu nie ma bo nie chce. babcia umierala ze strachu. wsiedzlismy w samochody i cala rodzina go szukala już mielismy najczarniejsze myśli... a tu sie okazalo ze sie z kimś zagadal o golebiach (on sie pasjonuje golębiami) :D:D:D i tak mu czas uplynąl szybko ze nawet nie zauwazyl ktora to godzina... oj doskonale Cię rozumiem jaks ie czlowiek wtedy czuje. Ciesze się że z tatą wszystko dobrze.

Gość JA MNIEJ WIĘCEJ
raz w miesiącu mam takie atrakcje z moim tatą :)