Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmarwtiona troszku

slub w listopadzie

Polecane posty

Gość zmarwtiona troszku

chce na nastepny rok na listopad bo lubie ten miesiac, jest dla mnie szczesliwy, wtedy sie urodzilam. ale tu sie robija o moja rodzine. dlaczego listopad a nie pazdziernik albo jakies letni miesiac najlepiej. i ciagle wieszcza nieszczescie bo listopad to miesiac zaduszny i smutny i ze sasiedzi beda mysle, ze pewnie wpadlam ...

my też mamy za rok w listopadzie, też mam urodziny w tym miesiącu :) Nikogo nie pytaiśmy o zdanie - tak zdecydowaliśmy i koniec. Jeśli komus się nie spodoba, trudno, :)

Gość carmenn
listopad miesiacem zadusznym?o jezus maria. przeciez tylko 2 dni s atakie na poczatku, bez przesady nie ma rozncy w jakim miesiacu ludzie sie pobieraja. akurat tym nie powinnas sie przejmowac wogole :-) listopad miesiac jak kazdy inny.

Gość zmarwtiona troszku
ja sie nie przejmuje ale cala rodzina gdera, ze listopad to nie miesiac na slub i ebym to chociaz w ciazy byla i musiala ale nie, i czemu sie upieram na listopad. chociaz fakt, pogoda jest okropna czasami.

Gość blackcat
Twoja sprawa i rób jak chcesz - chociaz ja bym nie wybrała tego miesiąca bo prawie zawsze pogoda jest paskudna... zimno i pada :o