Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PYTANIE DLA PAN

czyli jak napisac mejla zapownawczego????

Polecane posty

Gość PYTANIE DLA PAN

w skrucie wyszedlem niedawno z dlugiego zwiasku , czuje sie samotny i pragne poznac kogos. Nie mam czasu by chodzic do clubow czy dyskotek (i tam tez w sumie nie chialbym nawiazywac kontaktow) wiec szukam szczescia w portalach rantkowych i choc wydaje mi sie ze nie jestem glupi i brzytki czy otyly facet mysle ze nawte troche przystojny to problem tkwi w tym iz chyba nie potrafie sie odpowiedznio zareklamowac???Wysllaem juz sporo e-maili i nic ??? POMOZCIE DZIEWCZYNY !!!!!!

Gość fajfus jesteś
napisz,że masz wady nabyte-chrapiesz,puszczasz bąkoloty,masz zawsze brązowy pasek na gaciach a gacie podciągasz aż po pępek,pocisz się pod pachami,po seksie pięciosekundowym zasypiasz,masz wiecznego focha i ciągle ci w dooooopie źle to kandydatki same się znajdą!!!!!!!!!!!!!

Gość gasg
do kogo pisałeś maile?

Gość PYTANIE DLA PAN
nawet do samego Billa Gatesa!!

Gość PYTANIE DLA PAN
pisalem do wielu kobiet w pezdziale 22 -32 lat sam mam 30 poprostu pisalem krutko o sobie i prosilem o kontakt zadnych podtekstow czy czegos podobnego

Gość PYTANIE DLA PAN
to z billem to podszyw

Gość fajfus jesteś
idź do szkoły bo Ci brakuje trochę...widocznie nie zyskałeś zainteresowania więc wracaj do żony i nie bajeruj tu nikogo

Gość PYTANIE DLA PAN
hej fajfus jesteś raczej nie skozystam z twej porady mam nadzieje ze twoj metoda przyniosla ci oczekiwane rezultaty!!!

Gość PYTANIE DLA PAN
Wczoraj napisałem mejla, który nie był wcale brzytki i myślę, że mi się udał :-) Oto on: "Cześć mała. Cherz pociumciać?" Jak myślicie? Dlaczego nie odpisała? Co cały czas robię źle?

Gość na takie błędy zadna nie
poleci :-o dam ci radę PISZ ZE SŁOWNIKIEM ORTOGRAFICZNYM 🖐️

Gość PYTANIE DLA PAN
fajfus jesteś szkole to bym proponowal tobie i to wychowania prostaku a zony nie mam i nikogo nie bajeruje traktuje te forum powaznie a nie tak jak ty jako posmiewisko z ludzkich problemow i uczuc ale sie nie przejmuj to co dajesz to wraca powodzenia

Gość PYTANIE DLA PAN
to u góry to podszyw!!!

Gość PYTANIE DLA PAN
Widze ze tu tylko same podszywy ludzie jak nie macie co robic to sie wezcie do pracy to uszlachetnia a nie siedzicie na zasilku lub mamusim kubeczku i robice sobie jaja z ludzi

Gość fajfus jesteś
to idź na siłkę,kup fajne ciuchy,zadbaj o higienę i od razu będzie lepiej!oczywiście poczytaj coś więcej niż mandat za parkowanie swoim garbusem syrenkowatym i nie zapomnij uprzedzić dziewczyny,że z ciebie skarpeta łóżkowa bo w te klocki też przyda ci się dokształcanie.prawdziwy facet wie co ze sobą zrobić,traktuje kobietę jak księżniczkę i nie musi jej szukać na portalach,co jedynie posiedzieć razem z nią i popisać z fajnymi ludźmi ale ty nie zyskałeś naszej sympatii

Gość PYTANIE DLA PAN
fajfus jesteś to co piszesz to juz robilem ja ty na chleb beb mowiles nieznasz mnie nie widziales mnie wiec nie mow mi w co mam sie ubierac czym sie perfumowac a juz napewno czym jezdzic

Gość PYTANIE DLA PAN
To u góry to też podszyw. Dzięki za ciekawe rady:D