Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieje i zimno

PORADŹcie proszę.......

Polecane posty

Gość wieje i zimno

jak odzyskac chlopaka ktory mnie zostawil po dlugim okresie dla innej? wciaz sie spotykamy a ja chcialabym zeby wrocil......czy warto sprobowac na tzw. przyjazn/? czy ma ktos takie doswiadczenia?prosze tylko powaznie bo nie jestem jakas malolata i ten zwiazek byl powazny...

Moja porada wygląda tak: zapomnij o nim i wrzuć na luz. Na siłę nic nie zdziałasz.

Gość nie warto
bo ty zawsze tylko dobra do luzka bedziesz, poprostu nie jestes ta ktora on by chcial na zawsze miec...

Gość wieje i zimno
ale nie na sile...on do mnie dzwoni przychodzi i mowi ze nie wie co sie dzieje w jego zyciu.....ze sie zastanawia....

Gość wieje i zimno
ale jak teraz przychodzi to nie sypiamy ze soba- nie ma nic miedzy nami.....rozmawiamy

Gość wieje i zimno
czy jest ktos w podobnej sytuacji?? no bo przeciez jesli mu nie zalezaloby juz zupelnie to po co przychodzilby cosziennie?

Gość nie warto
rozmwiamy...no ale na co ci to... on teraz do ciebie pszychodzi, ale jak nowa znajdzie to cie zostawi... przykre ale prawda...

Gość wieje i zimno
ale on przychodzi do mnie i mowi o swoich dylematach ale jest z nia......

Gość nie warto
ach zostaw go w spokoju, to nie warte uwiez mi nic z tego nie bedzie...

Gość wieje i zimno
czy ma ktos podobne doswiadczenia---to naprawde dla mnie wazne...

Gość wieje i zimno
ale chodzi o to ze dlugo budowalismy nasz zwiazek i naprawde mi na nim zalezy....niebawem mielismy sie zareczac.......i wiem ze jeszcze niedawno napiasalabym komus kto mialby podobny problem ze ma dac sobie spokoj......ale uwierzcie to nie takie łatwe.....

Gość wieje i zimno
haaaaaaloooo pomocy.....juz sil nie mam a nawet na kafe nikt nie ma dla mnie czasu.......

Gość nie warto
wiem jak to jest to samo przezylam dlatego ci odpisuje... tak czy tak to nie ma sensu... no ale jak chcesz to sprobuj sama sie pszekonasz... pozniej pszynajmniej nie bedziesz sobie wmawiac ze nie sprobowalas... ja probowalam ale nie wyszlo mi, moze ci sie uda chociaz watpie... powodzenia

Gość wieje i zimno
ale jak probowalas? i czy sytuacja byla identyczna ze ex przychodizl i rozmawial i mowil ze ma watpliwosci? i jesli chce sprobowac to na tzw. przyjazn?

Gość wieje i zimno
nie warto jestes tam??????

Gość nie warto
dluga to chistoria wiec ja skruce... najpierw pszychodzil do mnie by sie wyzalic, stare czasy powspominac, potem wracal do mnie... i to trwalo... wysluchiwalam go doradzalam zawsze dla niego bylam... on tez domnie wrucil pare razy... az kiedys po latach stwirdzilam ze nic innego nie pozostalo jak przyjazn...

poczujesz sie pewnego dnia oszukana, gdy ułozy sobie jednak sprawy nie z Tobą lecz kimś innym. to nie jest przyjaźń.

Gość wieje i zimno
ale po co on to robi?? po co to wszytsko.......na poczatku jak mnie zostawil to sie nie odzywal a teraz mu mowie ze mnie to boli ze on przychodzi i zze nie umiem byc kolezanka a on mowi ze on naprawde ma watpliwosci....

Gość wieje i zimno
..........po co to robi kiedy Waszym zdaniem to stracona sprawa??????

Gość wieje i zimno
elo elo szukam pomocy.........porady i odpowiedzi na pytanie dlaczego to robi skoro nie ma sensu.........

Gość igaaaaa
Może uwaza cie za 'bezpieczne miejsce' do ktorego zawsze bedzie mogl wrocic bo ty mu na to pozwalasz...a nagle on sobie uswiadomi ze ejdnak nie jestes mu potrzebna... Nie chce ci dawac czarnego scenariusza.. bo nigdy nie przechodzilam takiej sytuacji.

Gość wieje i zimno
pisalam dzisiaj i nie spotkalam nikogo kto przeszedlby cos podobnego i w dalszym ciagu czekam na wasze rady.........moje glowne pytanie po co to robi?

Gość wieje i zimno
dlaczego nikt nie chce poradzic?????zyc mi sie nie chce jestem zalamana........

Gość igaaaaa
Mnie tez rzucił chłopak ale nie dla innej. Tylko powiedział ze sie 'wypalil' ... A i tak sie odzywa;] Tez jest mi ciezko. Nie wiem co robic. Co myslec. SAM BÓL.

Gość wieje i zimno
ale spotykacie sie?? bo my codziennie.....nie wiem co jest......na[pisz jak to u Cibie wyglada.......

Gość ..naprawdę..
..chcesz rady? "czy warto sprobowac na tzw.przyjazn/? To chyba najlepsze rozwiązanie , innego nie znam.. Jak sądzisz..? ;)

Gość fgdglkjhg
no wlasnie mi sie tez wydaje ze na przyjazn, ale co bedzie jesli on uwierzy ze to naprawde przyjazn z mojej strony? wczeniej mu mowilam by nie przychodzil gdyz przyjazn czy kolezenstwo nie sa mozliwe poniewaz go kocham...