Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malikcziktuczik

to dla mnie takie wazne...jest mi w stanie ktos odpowiedziec???????????????

Polecane posty

Gość malikcziktuczik

no wiec jest taka sprawa...czy podczas brania tabletek antykoncpecyjnych na tradzik moglabym sobie zrobic peeling chemiczny kwasami?no bo wiadomo ze te tabletki pewnie uwrazliwiaja buzke....doradzcie mi prosze

Gość malikcziktuczik
no widac ze nie jestes na czasie!w ulotce pisze ze te tabletki stosuje sie najczesciej na ostre postacie tradzika;/CIEMNIAK!!!!

Gość malikcziktuczik
jak ktos ma taki tradzik jak ja...to uwierz ze zlapie sie wsyztskiego nawet jesli lek moze byc szkodliwy na cos innego....ale Cyprest naprawde jest przedewszytskim na tradzik...zreszta duzo o tym w necie..no ale ja napisalam tu bo chcialam sie dowiedziec czy moge sobie zroibic peeling chemiczny podczas brania tego cyprestu

Gość soytaj tego kto ci je
przepisal na tradzik :P

ale nie dziwcie sie dziewczynie ja slyszalam ze teraz co drugi lekarz ginekolog przepisuje tabletki antykoncepcyjne na tradzik.....hmmm moze to i glupota ale pomaga ja odkad biore tabletki atykoncepcyjne pozeganalam sie z tradziekiem

Gość to je odstaw i zobacz
co sie stanie :D Niekoniecznie od razu ;)

Gość Noctua
Dajcie dziewczynie spokój.Są takie tabletki, np. Diane 35.Jest to lek na trądzik, którego ubocznym skutkiem jest działanie antykoncepcyjne bo zawiera m.in żeńskie hormony płciowe, które blokują owulację.Nie robiłabym takiego zabiegu.Mogą pojawić się przebarwienia.Ale zapytaj kosmetyczkę.Powinna wiedzieć.pozdrawiam.