Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechwiedzacy czesio

najpiekniejsza para

Polecane posty

Marcin Szczygielski i Tomasz Raczek wygrali jako najpiekniejsza para Róże Gali 2008. w sumie wszystko w porzadku. w koncu najglosniejsza para ostatnich czasow pop-kultury dostala roze. ale ciekaw jestem czy dostali ja bo sa \"ladna para\" czy ze wzgledu na to, ze sa homoseksualni? czy jury nie chcialo aby pisano o gali na roznych portalach, gazetach, dziennikach wlasnie przez ta dyskusyjnosc homo-wyboru. czy ostatnio moda na homoseksualizm i mowienie o nim jak najlepiej nie spowodowala tego, ze akurat wybrali gejow? ja przeciw gejom nic nie mam. niech se tam robia z soba co chca. ale czy nie pojawia sie dyskryminacja wiekszosci heteroseksualnej, skoro nie mieli szans na wygrana bo sa hetero. w sumie nigdy nie dojdziemy do prawdy. ale trzeba czasem odroznic walke o prawa gejow, rownouprawnienie od przejscia w druga strone. i dyskryminacje wiekszosci przez \"strach\". sa grupy spoleczne na ktorych nic zlego nie mozna powiedziec. natomiast po innych mozna jechac ile sie chce.

robisz z igly widly [Marcin Szczygielski i Tomasz Raczek wygrali jako najpiekniejsza para Róże Gali 2008.] no wielki, ogromny zamach na styl zycia prawdziwego Polaka-katolika :O:P [czy ostatnio moda na homoseksualizm i mowienie o nim jak najlepiej nie spowodowala tego, ze akurat wybrali gejow?] 1 z ta moda to bzdura 2 jezeli juz to para gejow takze miala szanse na wygranie - i akurat im sie udalo i tyle

Gość czesio zwal konia

nie jestem katolikiem tylko ateista. a jesli chodzi o ta pare to nei sa tacy szczesliwi jak sie mowi . za pol roku pewnie poczytacie;) a na razie sie kryja - w koncu duzy zarobek na tym

i pisze ze nie mam nic przeciwko gejom, ale ludzie podpadaja gejo-modzie i wszyscy mowia np.: "mam przjaciela geja". czemu to tak podkreslaja? nie wystarczy "moj przyjaciel zrobil.." tylko "moj przyjaciel ktory jest gejem zrobil.."?