Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Modliszeczka26

WROCŁAW SPEKTRUM KLINIKA OKULISTYCZNA

Polecane posty

Gość Modliszeczka26

Witam! Mam pytanie czy ktoś zna tą klinike okulistyczną we wrocławiu? naul. Olszewskiego "spektrum"? mam córeczkę 2 letnią która zezuje ? Jacy tam są lekaże? czy faktycznie warto tam jeździć? Z góry dziękuje za wszelkie komentarze

Gość Sunny Mother
Odświeżam wątek, bo wiele osób szukało okulisty we Wrocławiu lub w Dolnośląskim. Spektrum na jednego z najlepszych okulistów dziecięcych w kraju pod względem doświadczenia i wiedzy merytorycznej ale również pod względem podejścia do dzieci. Wystarczy poczytać opinie nt Pani Doktor Marii Turskiej albo Pani Doktor Wiśniowskiej Dolny. Zajmują się też problemami ze wzrokiem u wcześniaków.

Gość gość
Mam pytanko, czy tak pozytywna opinia o spektrum wynika może z Twoich własnych doświadczeń? Korzystałaś osobiście z usług kliniki? Nie miałam zbyt doświadczenia z okulistami, a teraz muszę iść z dzieckiem i którego tu wybrać... a poza tym, najlepsi specjaliści to najczęściej przyjmują prywatnie. Wiem, że to wzrok i warto płacić ale jeśli leczenie miałoby potrwać kilka lat, to wiąże się to z dużymi kosztami.

Gość Nina

Witaj, ja ze swojej strony i z własnego doświadczenia mogę polecić dr Turską, ta pani zajmuje się właśnie dziećmi. Nasze dziecko jest dość żywe ale wizyta u pani dr przebiegała bez problemów, nie musiałam się stresować i z tego co wiem jest to osoba z dużym doświadczeniem. Nam pomogła. Jeśli chodzi o pozostałych lekarzy w spektrum to nie mogę się wypowiedzieć, gdyż nie miałam styczności. Powodzenia :)