Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babeczka7

prezenty na święta

Polecane posty

Gość babeczka7

słuchajcie gdzie zrobię hurtowo zakupy na święta? chodzi mi głównie o prezenty dla całej rodziny. niestety to nie jest moja mocna strona nigdy nie wiem co kupić, może macie jakieś pomysły. z góry dzięki :)

Propozycje dla Mamy: szal ozdobny wykupiony bon u kosmetyczki na manicure i pediciur lub tylko jedno (takie bony można wykupić na większość atrakcji np. masaż ciała, twarzy) jakiś ulubiony kosmetyk Propozycje dla Taty: ja życie mam ułatwione Tata jest sortowcem amatorem i jak tylko kupimy mu coś z tym związane co już jest bardzo zadowolony buty halowe, korki, getry, strój, piłka ale można tez spróbować z koszulą krawatem akcesoria do golenia (ale to jest mało oryginalne) dla dzici jakiś starszych proponuję gry planszowe, scruble i puzle Dziadek: ozdobne szachy koszula krawat nic mi już więcej do głowy nie przychoddzi pozdrawiam i pamiętaj że odrazu widać czy prezent był od serca czy z pośpiechu nie raz nie trzeba wydać majątku żeby komuś zrobić frajdę

Gość Natka27
Milutko. Mam nawet u nich konto, więc zobaczymy - często miewam problemy ze znalezieniem fajnych rzeczy dla rodzinki (zwłaszcza tata i babcie... ), to może sie przyda taki "generator pomysłow" ;)

Ja ostatnio się dowiedziałam, że fajne prezenty można kupić w sklepach Tchibo. Sama byłam zdziwiona ale niedawno byłam na ich stronie i można coś fajnego na prezent wybrać, a poza tym zmienaja produkty co tydzień. A przy okazji kawy można sie napić ;)

Gość warszawianka1980
To zabawne, że o tym piszecie, właśnie wróciłam z outletu w Piasecznie z torbą gadzetów z Tchibo z przeznaczeniem na prezenty :) tam są rzeczy z poprzednich kolekcji, ale też gablotka z biżuterią i niektóre nowe rzeczy. Zakupiłam fajną piżamkę, kapcie, bluzę sportową i spodnie, uff! To i tak mnie nie powstrzyma od obejrzenia najnowszej kolekcji na wszelki wypadek ...

Gość wyrobek_interesujacy
u mnie klimaty kuchenno - narciarskie w te swieta... mama dostanie wypiekacz do chleba moulinexa, bo sugeruje chec jego posiadania w regularnych odstepach czasu i z coraz wieksza intensywnoscia. w sumie dobrze bo w naszej rodzinie dwie osoby nie toleruja glutenu wiec bedzie radosc i dla nich. tata dostanie kurtke narciarska, bo coraz czesciej jezdzi wiec akurat bedzie mu cieplo. dla siostry tosterek bo powoli przenosi sie na swoje i na pewno jej sie to przyda...

Qrcze przegladałam prezenty na ich stronie a zakładka o nartach jakos mi umkneła. wszedzie szukałam białego polaru a tu prosze i jeszcze jak tanio.. w tych sklepach sportowych koszlowal ogorome pieniadze ;/

Gość dzordz z drzewa
ebay, zdecydowanie. jest wszystko czego dusza zapragnie . bierzez z unii wiec nie placisz cla, tylko sie pospiesz, czasem trzeba za 2 tygodnie poczekac na przesylke ;)

Gość martynader
ja sobie sama kupuję w prezencie ten wypiekacz :) rodzine moge ewentualnie zaprosic na kanapki haha ;P

Tylko wymysl 12 róznych kanapek na wigilie :D z karpiem, śledziem, jajkiem.. no nie wiem jak sobie poradzisz :) to moze kup jeszcze sobie foremki zeby kanapki mialy świąteczne kształty: http://www.tchibo.pl/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/pl/-/PLN/TdPlDisplayProductInformation-Start;sid=xEYAK8jK6BwAK4H5A5gKT8tUD56IkH_9U9w=?ProductSKU=0014778

Gość czarodziej fox
ebay ebay ebay ebay ebay. ale teraz masz coraz mniej czasu, wiec jak chcesz zeby doszlo przed pierwsza gwiazdka to sie spiesz, chyba, ze bedziesz kupowac z polksi. na ebay jest coraz wiecej aukcji z polski

buszuję po allegro, zawsze coś wpadnie w oko i co najważniejsze, o prezentach zaczynam myśleć już w okolicach września i kupuję spokojnie, nie na ostatnią chwilę

Gość bardzo przyjemny ...
ja w tym roku postawilam na portfele. Mamie i tacie kupilam po portfelu Valentini :D

no, no nie ma co , widze, że u Ciebie hasłem przewodnim na świeta jest \"miłość Ci wszystko wybaczy...\" hihi! ...a tak poważnie to ja kupuje tylko prezenty dla dzieciaków, które przyjeżdżają z braćmi na świeta, od dwóch lat nawet mężowi nie kupuje prezentów pod choinkę, hm może zmienia sie mój pogląd na święta... podejrzewam, że na allegro mozna złowić fajne pomysły na prezenty

Gość Marcjanka - EBAY
Gdybym tylko dysponowała nieco większą pensją, to wykupiłabym połowę ze wspaniałych pomysłowych przedmiotów z eBaya :) Nie dość, że taniej, to jeszcze oryginalnie. Na szczęście wzięłam się do kupowania sporo wcześniej w tym roku i przesyłki spokojnie poprzychodziły sobie z UK i Niemiec, bez cła! Teraz tylko zapakować, przygotować jedzenie i cieszyć się z rozradowanych twarzyczek bliskich ;)