Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozregulowana

i znowu escapell

Polecane posty

Gość rozregulowana

Witam mam taki problem - 2 miesiące temu brałam Escapell ( pęknięta gumka) - zadziałało.. okres dostałam z tygodniowym opóźnieniem (20.10).. jednak od tego momentu az do dzisiaj nie dostałam okresu (cykle mam 28-29) - w miedzy czasie kochałam sie z chłopakiem zabezpieczając sie gumką( nie pękła):)- powinnam dostać 18.11.08 Moje pytanie brzmi- na ile tabletka "po" jest w stanie rozwalić cykle - i jak dlugo to może trwać?

Gość nie jestem u od
oceniania Cie,,, ale pomysl, jak mozesz zabijac wlasnego dzidziusia??

Gość rozregulowana
jakiego dzidziusia?!!!

Gość nie jestem u od
nom tego ktory pojawia sie zaraz po zaplodnieniu ;) bez wyzwisk poprosze :) wiem ze...niektorym to zwisa...nie wiem czemu :( pytanie- chcialabys aby Twoja mama usunela Cie biorac glupia tabletke, nieuwazajac Cie za dzidziusia??

Gość rozregulowana
no prosze cię!!!! poczytaj ksiązke do biologii:( Ja pytałam o cykle - jak długo może to sie utrzymywać,?

Gość rozregulowana
bo to , ze pierwszy byl spóźniony to normalne - tak jak w ulotce ale następne jak teraz wyliczyć?

Gość nie jestem u od
hehe akurat wiem..dosc sporo na ten temat ;0 i nie bede sie wypowiadac kim jestm :) natomiast wiem co mowie :) i nie zycze nikomu zle! do tego jestemosoba bardzo wierzaca i stad moja postawa :) a tabletki tego typu wywoluja w organizmie wielkie spustoszenie i nawet do roku moze utrzymywac sie nieregularny okres- o ile w ogole sie pojawi :) poczytaj troche... zanim wezmiesz ;) jesli tak rozmawiamy.

Gość rozregulowana
Dziękuje Amaleta:) Moze faktycznie masz rację - ale sama pewnie wiesz co sobie kobiety sa w stanie uroić , kiedy @ sie spóźnia:)

Gość rozregulowana
czytaj ze zrozumieniem - pojawił się!!! tylko spóźniony:)- jeśli tak rozmawiamy...