Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blue martini

Co zrobic z kobieta ktora mysli ze fochem osiagnie wszystko?

Polecane posty

Gość blue martini

Mam 26 lat i od jakiegos czasu spotykam sie z 20 letnia dziewczyna. Jak nie jest wg jej zamierzenia to jest foch, sa guki, szantaz emocjonalny itp. Od znajomych ktorzy znaja z kolei jej znajomych dowiedzialem sie ze ona wszystkich swych facetow wciskala pod pantofel albo chociaz probowala tego. Co z tym zrobic? Nie chbejej zostawiac bo jest szczuplutka i sexowna no i zaangazowalem sie. Co mi radzicie robic?

Gość srj.
strzel focha

Gość Fajna z Was para
laska głupia, fochata i wieku lat 20 miała ilus tam facetów, a Ty z nia jesteś, bo ładnie wygląda z takim egzemplarzen już nic nie zrobisz - na starość może się jedynie pogorszyć

Gość don leonnnnneeeee
walnij jej kilka razy z liscia :)

Gość a co co chodzi
Szczuplutka i sexowna :) i tylko dlatego z nią jesteś ? :) fajnie Myśle, że ona sie nie zmieni bo zdaje sie że rodzice ją za bardzo rozpieścili Po wodzenia

dupa wołowa z Ciebie i tyle. 26 letni facet, który młodej rozkapryszonej siksy nie umie sobie ustawić :D

Gość blue martini
Dlaczego kretyn? Pytam sie jak z nia postepowab bo nie chce z tak blahego powodu ja zostawiac. A focha nie walne - ja jestem normalny:-P

Gość a co co chodzi
focha nie walniesz bo jesteś normalny a to że masz nienormalną laske bo ona strzela fochy to błahy powód? :)

porozmawiaj z nią i uswiadom, jej że nie odpowiadają ci jej metody manipulacyjne i fochy. powiedz że albo zacznie się zachowywać jak dorosła albo przestaniesz zwracać uwagę na jej dąsy

no i co z tego, ze jest szczuplutka i sexowna?? Jakie to ma znaczenie w tej sytuacji??? :) generalnie jak facet, zwłaszcza w tym wieku, instynktownie nie działa w takiej sytuacji, instynktowinie nie wie, co ma robic, jak walczyc o samego siebie, to z natury jest dupą wołową (powtórze się ;) ) i prawdopodobnie już nią zostanie. Jestes skazany na takie traktowanie przez kobiety, bo jesteś tym typem mężczczyny, któremu dać łapę w trochę fajniejsze majtki wsadzić, a juz mysli, że pana Boga za nogę złapał :D i boi się odezwać, bo a nuż sobie już w tych majtkach nie pogmera :) - przykro, taka prawda :D

Gość kikoo
nic sie nie zrobi!! kochaj kochaj kochaj :D i siuupp pod pantofel :P

Gość lalalutka
ja wlasnie sie fochuje na swojego chłopaka wiec moze i tej Twojej dziewczynie chodzi o to o co mi chodzi(fochując sie)

Gość dgdsfg
"nie chcę jej zostawiać bo jest szczuplutka" hahahahahhaha!!!! Tekst miesiąca!! :D:D:D:D

Gość lalalutka
no ja sie fochuje gdzy mnie zlewa...:( nie przytula albo traktuje jak tylko kolezanke jakąś a Ty to chyba jestes z nia bo jest szczuplutka-a to swiadczy o tym ze jestes ograniczony i płytki ciekawe czy Ty jestes zabawny, czuły, oddany...pewnie nie!