Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzxyzaxyz

3 mce spotkan i nic

Polecane posty

Gość xyzxyzaxyz

od jakis 3 miesięcy spotykam sie z facetem. widujemy się 2-3 razy w tygodniu, bo jestesmy z innych miejscowosci. codziennie rozmawiamy, piszemy itp. dobrze mi się z nim rozmawia, lubimy ze sobą spędzac czas. większosc spotkan wychodzi z jego inicjatywy, to on zawsze do mnie zagaduje. oboje jestesmy sami. jedno mnie zastanawia - spotykamy się juz te 3 miesiące, a on poza pewnymi sugestiami na rózne damsko-męskie tematy, nie próbuje niczego więcej. nie mówie nawet o seksie itp, ale o takich blizszych kontaktach, nawet takich jak całowanie sie. co mam o tym myslec?

Gość zettwuess
i nawet sie nie oswiadczyl???? skurwiel!

Gość don leonnnnneeeee
ze jestest ciotowaty i niesmialy

Gość xyzxyzaxyz
moze troche niesmiały jest, ale nie do przesady. chodzi mi o to, ze nike wiem, czego on oczekuje od tej znajomosci

Gość don leonnnnneeeee
to wes nastepnym razem dobrzierz sie do jego majtasow i sie pobaw jego malym :P jak Ci tego brakuje

Gość xyzxyzaxyz
don ---> o ja pierdole, przeciez nie o to mi chodzi. po prostu nie wiem, czy to normalne u facetów jest. faceci jednak na ogół tacy powsciągliwi nie są. a ja chciałabym zrozumiec, czego on oczekuje od tej znajomosci, a pytac go póki co nie chcę, zeby nie zmuszac go do zadnych decyzji

Gość meeerrr
zacznij sie rozgladac za nastepnym pomalu...

Gość don leonnnnneeeee
no to Ci mowie ze ciotowaty jakis jest 3 miesiace i nawet nie pocalowal no bez przesady :P

hej Mialam taką samą sytuacje... Byłam z kimś takim 9 mc w końcu, ale jeśli na pczątku nie ma iskierki to później juz też jest bez ikry wiec chyba szkoda czasu,.....

Gość i srubokret nie pomoze
dziewczyno, uciekaj! moja przyjaciolka sie z takim spotykala. nawet za rece sie nie trzymali. to nie jest normalne. a skad jestes?

Gość xyzxyzaxyz
miałam juz z podobnym przypadkiem do czynienia i tez na początku było cos podobnego jak teraz, a potem było super, tyle ze ten "wstep" nie trwał az tyle :/ w sumie nie jestesmy razem i to tylko takie spotkania niby są, ale wszyscy na to patrzą, jakbysmy byli razem, bo zawsze wspólnie wychodzimy itp. bez róznicy skad jestem ;) czyli radzicie sobie odpuscic? bo chyba gadanie o tym nie ma sensu...

Gość i srubokret nie pomoze
jasne, ze szkoda czasu. a pytalam, bo oni sie 'rozstali' jakies 3 miesiace temu. moze sobie nowa nofiare znalazl. bralas pod uwage taka mozliwosc, ze jest aseksualista?

Gość meerr
chyba sama wiesz co robic, nie? jest miedzy wami jakas chemia w ogole, czy spotykacie sie jak kolega z kolezanka?

Gość xyzxyzaxyz
raczej nie jest. był dosc długo z pewną dziewczyną i wydaje mi sie, ze wszystko było w porządku. ale nie wiem, czy tez mieli taki dlugi rozbieg. myslałam, ze własnie moze mu sie nie podobam czy cos, no ale w takim wypadku po co te ciągłe spotkania, rozmowy, czasem aluzje?

Gość uciekaaaaaaaj
Uciekaaaaaaaj!!!!!! Przecież każdy podrywacz wie, że na pierwszym spotkaniu trzeba budować raport ( gadać o pierdołach cały czas pokazując jaj jak wiele mamy wspólnego ) i eskalowac kino ( czyli dotykać gdzie się tylko da ) Już klasyk gatunku DavidX pisał, że są tylko trzy uderzenia w basebalu ( jak do trzeciej randki nie ma sexu to wypad mała ) To musi byc jakis zwyrodnialec, pewnie szanuje kobiety, może nawet je idealizuje, absolutnie nie daj się zaprosic na następna randke.

Gość xyzxyzaxyz
wydaje mi sie, ze chemia miedzy nami jest. wiecie, takie cos w spojrzeniu, gdy sie patrzy sobie w oczy ;) uciekaj --> ja rozumiem, ze sobie zartujesz, ze moze powinnam sie cieszyc, ze nie chce mnie zaciągnąc do łózka na 1 spotkaniu, ale my się spotykalismy ze 30 razy. i przeciez nawet nie mówie o seksie. ale miedzy dwojgiem ludzi przeciez jakas taka fizyczna wiez tez przeciez powinna byc. dotyk, pocałunki