Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przedziałka międzyzębowa

jaka jestem nie wie nikt

Polecane posty

jestem do bani, brzydka, szczupła ale mam cialo ktore sie mi niepodoba, bo jest takie miękkie jak wata :( na dupie rozstępy ale mniejsza z tym tego nie widac, najgorzej z twarzą.. Mam glowe jak globus, male oczy duzy nos, malo wlosów na glowie ktore ciągle wypadają, nie moge dobrac fryzury do swojego ryja :( szkoda gadac, chlopaka nie mam bo wiadomo ..nikt sie mną nie interesuje. Za niedlugo swieta i co z tego ? gdybym mogla wyslac jeden list do swietego mikolaja, gdyby on naprawde istniał, gdyby spełniał raz w zyciu życzenie.................. prosilabym go :(

nie przesadzam, żyje juz 20scia kilka lat na tym swiecie :( i wiem jak jest naprawde. A najwazniejsze jest byc kochanym !

niestety ja do konca swego zycia będe gnic w samotnosci :(

Podszyw z klasą - ojjj za dużo tego naprawde i tu już nie chodzi o ten nos czy glowe.. to bylo to przedziałka międzyzębowa :)

profesorka glowe jak globus pewno z mądrosci masz :)h

ale profesorka ty masz chlopa przynajmniej ? masz?

aha :( ja tez nie mam chlopa i wariuje od tego ile masz laat?

Mam, ale wiesz co mam już dosyć tego wszystkiego :) Jestem z nim ponad 3 lata i nie wiem jak to będzie....

no wlasnie, to przynajmniej masz chlopa ja mam 24 lata i nigdy go nie mialam :( wiesz jakie to upokarzajce

Piszesz, że masz małe oczy - a próbowałaś kiedyś coś z nimi zrobić ? Pokombinować z makijażem ? Kupić sobie jakiś dobry preparat na wypadanie włosów ? Pójść do dobrego fryzjera ? Zrobiłaś to ??

nie maluje sie bo wyglądam duzo gorzej z makijarzem pozatym nie umiem sie malowac, do fryzjera nie chodze często tylko sie obciąć pozatym co mozna zrobic z brzydkimi sianowatymi wlosami ktore non stop wypadają :(

Gość kmlkmkjhj
Młodaa, ale co z tego że ludzie mają większe problemy?:O Też tak sobie tłumaczysz, kiedy tobie jest źle? Poza tym chyba słyszysz, że dziewczyna ma prezez to duży problem, źle się z tym czuje, to też na pewno pośrednio! ale jednak wpływa na znalezienie chłopaka. Każdy ma inne problemy, każdy inaczej sobie z nimi radzi. Ehh.. Młoda nickiem i umysłem chyba też......

Gość kolllloroowaaaaaaa
wez sie za siebie:)...cialo mozna ujedrnic na silowni...wlosy- zmienic kolor- balejaz i juz wydaje sie ich wiecej,,,zreszta dobry fryzjer zrobic ci moze taka fruzure z cienkich ze ho ho...makijaz..podpytaj sie makijazystek ...wizazystek.. tylko glupie gadanie ze sie nie da wszystko sie da tylko trzeba chciec...a niektore rzeczy zaakceptowac i zajac sie tymi ktore da sie naprawic