Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alalalbamba

kurtka zimowa duży rozmiar

Polecane posty

Gość alalalbamba

Ludzie pomóżcie. Może ktoś wie gdzie w Katowicach można dostać kurtkę zimową w rozmiarze 44-46? Tylko w rozsądnej cenie, tak do 300zł. Byłam w wielu sklepach i albo nic nie ma albo od 500zl wzwyż:( kurtka najlepiej z kapturem, dla osoby w średnim wieku, a nie młodzieżówka.

Gość gardlox
w wyszukiwarce allegro z rejonu śląskiego;)

Gość alalalbamba
dzięki:) ale jeśli ktoś miałby namiar na jakiś rzeczywisty sklep to będę wdzięczna, zawsze lepiej przymierzyć. jak się nie uda to chyba z quelle kupię

Gość Marciasek
Marconi - sprawdź adres sklepu w Katowicach na www.marconi.pl Wczoraj kupiłam sobie w ich sklepie w Krakowie przepiękną kurtkę, do kolan, lekko dopasowaną, z kapturem obszytym naturalnym jenotem. Pikowana w pionowe pasy, wypełnienie poliestrowe, tkanina czekoladowa z leciutkim połyskiem. Oczywiście jest wiele innych kolorów i modeli. Kurtka jest bardzo lekka i ciepła! Ja, z moim rozmiarem 44/46 (44 w biodrach a 46 w biuście) zmieściłam się swobodnie w L-kę, a maja jeszcze xl i xxl! Moja kurtka kosztowała 420 zł., ale mają tez trochę tańsze (krótsze) modele. Przy płatności kartą kredytową citibanku jest 5% zniżki. Wiem, że to trochę więcej niż sobie zaplanowałaś, ale uwierz mi, że warto: dwa miesiące chodziłam za kurtką, wszędzie coś nie tak: a to modele jak z lumpeksu, a to za małe, a to za zimne, za młode itp. A tu elegancko, ciepło, lekko i krój idealny. A ja mam 36 lat, prace wymagającą wyjazdów do klienta i nie mogę wyglądać jak lump. Już się prawie poddałam, tym bardziej, że u mnie jest jeszcze problem długości rękawów (bagatela 182 cm. wzrostu). Przypadkiem wlazłam do Marconiego i - eureka. Przymierzyłam 5 modeli z za krótkimi rękawami a szósty był jak na mnie uszyty. Przynajmniej idź obejrzyj te kurtki :) Pozdrawiam cię serdecznie Marta

Gość allalabamba
dzięki. ja mam 175 cm, ale też mam problemy z rękawami:( niestety widze, ze nie maja sklepu w katowicach, najblizej dabrowa albo glliwice;/

Gość Marciasek
może warto zrobić wycieczkę - ? ale w takim razie opcja druga: Intersport (u was w jest w Silesii) - zapytaj o kurtki F.LLI CAMPAGNOLO (kropka w F.LLI to nie jest błąd!) W XL powinnaś wejść (ja wchodzę). To są włoskie kurtki, zazwyczaj czarne, wykończone królikiem na kołnierzu, mankietach lub kapturze, szyte z tkanin technicznych, nieprzemakalnych, ale krojone jak elegancka włoska odzież. Piękne, lekkie i ciepłe. Nie wiem jak w Katowicach, ale w Krk mają teraz promocję -22% na wszystko (promocja trwa do 26 listopada). Może u was też mają?... No i opcja trzecia, a raczej ostatnia deska ratunku - Decathlon. Tam zawsze kupi sie coś dużego i niedrogiego. Nie piękne ale i nie brzydkie, zawsze można w ichnich kurtkach doczekać az znajdzie się ten wymarzony model. Pozdrówka :)

Gość Marciasek
aha, jakbyś jednak miała ochotę na wycieczkę do Marconiego, to może do Krakowa - ? Sklep jest w Galerii Krakowskiej, która jest właściwie połączona przejściem podziemnym z Dworcem Głównym w Krakowie. Nie da się nie trafić, ani nawet zmarznąć po drodze ...

Gość alalalbamba
wybrałam się dziś do chorzowa i udało mi się wreszcie kupić kurtkę - idealnie leży i ma kaptur obszyty lisem. podobna jak w katowicach a dałam 360zł a nie 500.różnice w cenach są straszne czasem. na dalsze wycieczki to niestety nie bardzo mam ochotę, bo nie dysponuję samochodem. mam nadzieję, że kiedyś otworzą w katowicach ten sklep o którym pisałaś

Gość do Cubusa zajrzyj
jeśli jest u Ciebie. Ja ostatnio kupiłam tam płaszcz wełniany rozmiar duże 42, ale 44 też były, przeceniony z 249 na 124,50.Ogólnie było dużo kurtek i płaszczy przecenionych o połowę w dużych rozmiarch.

Gość do Cubusa zajrzyj
a nie doczytałam,że juz kupiłaś:)

Gość Marciasek
Gratulacje! :))) Zdradź w jakim sklepie lub jakiej firmy to cudeńko, może komuś ta informacja się przyda :) Cubus owszem, ale rozmiarówka max.44 i z biustem bywa różnie. Też kupiłam w nim wełniany płaszczyk, krój bombki (zbierany w dole takim szerszym pasem tkaniny). Fajniusi, ale tylko na jesień. Na teraz za zimny. Pozdrowionka

Gość alalalbamba
Nie pamiętam nazwy sklepu, w każdym razie na Wolce w Chorzowie jest kilka sklepów z fajnymi ciuszkami w różnych rozmiarach. Odkryłam to jak moja córka tam chodziła do liceum. Czasami te same rzeczy co w Katowicach, a 20-30% tańsze. W centrum Katowic to naprawdę zdzierają, oglądałam latem sukienkę w pewnym eleganckim sklepie dla puszystych, a potem widziałam taką samą... na bazarku, dużo taniej. Co do Quelle to mają niezłe ciuszki, ale czasem trzeba dość długo czekać na przesyłkę. ALe jakby ktoś był zainteresowany to do 27.11 jest promocja 15% na wszystko i bez kosztów wysyłki. pozdrawiam

Gość KingaQ2446
Korzystaliscie z preparatu o nazwie GardloX? No bo szukalam opinii na temat tego leku i chcialam Was zapytac. Mozecie cokolwiek opowiedziec mi o tym prepearacie? Jest sens go kupowac, testowaliscie jakies zamienniki? Na tej stronie zanalazlam troche danych o GardloX: http://www.listalekow.pl/gardlox/ - uwazacie, ze to sprawdzone informacje? Wolalabym sie nie i zmarnowac bezsensownie kaske, dlatego pytam Was o rade. Dziekuje z gory za ewentualna pomoc.