Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Helpsodia......

fatalnie

Polecane posty

Gość Helpsodia......

Witam. Chciałam Was prosić o pomoc,bo nie wiem co dalej robić..jak postępować.. Parę dni temu mojej bliskiej koleżance ..zginęła w wypadku mama. (Jej ojciec rozwiódł się juz dawno z jej mamą i wyjechał do Angli..Mama się nią cały czas opiekowała).Strasznie mi jest ciężko z myślami(nie wspomne o Niej),chciałabym jej pomóc jakoś,wiem,że swoje musi przecierpieć-czas goi rany.Jednak da się jakoś wesprzec?wspomóc? w jaki sposób,żeby nie nalegać i nie przygnębić bardziej rozmową?Mieszkamy jakieś 10km od siebie..narazie piszemy od pogrzebu sms..bo chyba tak lepiej dla Niej.. Jak pomóc takiej osobie,w tak trudnych chwilach? żeby nie było-jesteśmy nastolatkami..

Gość STOKROTKA4533
Trudna sprawa, wiem bo 2 miesiące temu pochowałam ukochanego. szczerze mówiąc to nic nie możną zrobić.najlepiej to nic ni3rob bo możesz tylko pogorszyć sytuacje, jeśli naprawdę chcesz pomoc to bądź podrostu blisko niej na tyle na ile mogą być blisko koleżanki. więcej nic nie możesz poradzić, każdy sam niestety musi poradzić sobie ze strata ukochanych osób, pozdrawiam

Gość Helpsodia......
dziekuje za radę.pozdrawiam. 3maj się STOKROTKA4533

Gość .................-
:(