Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tez tak macie

czy macie czasem wzdecia, nawet bolesne

Polecane posty

Gość czy tez tak macie

bo ja tak i wtedy boli mnie podbrzusze i caly brzuch , ogolnie takie rozpieranie w brzuchu...taka juz chyba moja natura bo od zawsze to mam, czesto wam sie cos takiego zdarza? aaa ja mam tak TYLKO wieczorem, dziwne

Gość nikt nie ma
takich problemow???????????

ja mam tak ,ale czasami normalnie taki bol jak slorcze porodowe...nie fajna sprawa

Gość ja tezzzzzzzzz
ja tez tak mam, rzadko bo kilka razy w roku ale fakt można te bóle porównac z bolami porodowymi - koszmar

Gość nikt nie ma
no wlasnie a mnie czesto boli tuż nad łonem po srodku brzucha, boli jakby cała ta linia, tak dziwniie, ciągnący ból zwłaszcza kiedy chodzę albo sie prostuję a wzdecia mam niemalze codziennie, niezaleznie co zjem, ale zawsze wieczorem i nigdy pred obiadem, zaczyna sie po poludniu...ale odkad pamietam mialam nadmierna ilosc gazow, ale nie maja one przykrego zapachu, po prostu mam "tam " za duzo powietrza :( ae mam zespol drazliwego jelita wiec to tylko poteguje wzdecia

Gość nikt nie ma
tzn. nie zawsze mam ten bol i wzdecia, ale zawsze mam gazy wieczorem , no masakra :( chyba ze jem naprawde bardzo malo wtedy jest ok

Gość burn out syndrom
ja tez tak mialam jak jadlam produkty mleczne. okazalo sie ,ze mam nietolerancje laktozy. od tego czasu jem tylko mleczne produkty bez laktozy i jest git