Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość za se..m tesknie

naprawde brak mi sexu

Polecane posty

Gość za se..m tesknie
powyzej to tez nie ja........filologie polska

Gość 222
owszem, nie jest to łatwe do wyobrażenia, szczególnie chyba w tym kraju ;) ale ja akurat jestem na tyle dziwny, że wolę jasnosc w temacie, a i potrzeby organizmu nie sa mi obce, mimo, ze Twojego sposobu nie praktykowałem... zakładam, że będzie on musiał przejsc twój - jakiś tam - "odsiew" taki czy inny (piszesz przecież o kulturalnym) czyli powinien zrozumiec takie rzeczy... a jak nie zrozumiec, to chociaz nie robic scen...

Gość za se..m tesknie
z pomorza

Gość gruszka wiliamsa
odpuściłem ja sobie bo czułem że tańczy jak ja jej zagram no to chyba lepiej trafić nie mogłeś :D

Gość za se..m tesknie
nie ma blizej dalej hehe jestem z pomorza srodkowego-nie trojmiasto- nie bede sie okreslac zupelnie

Gość za se..m tesknie
jak dobrze zaganiasz to mogę przyjechać. Ile numeró wza noc wykręcasz ?

Gość 222
>> gruszka.. nie, bynajmniej :classic_cool: miał rację baba bez charakteru to bluszcz.. trujący zwykle :classic_cool:

Gość za se..m tesknie
no i znow nie ja o tym przyjezdzie......kurde dupku moglbys sie nie podszywac?

Gość za se..m tesknie
gdzies w hotelu sie umówimy....

Gość gruszka wiliamsa
bluszczyk da się podwiesić na tyczce :D każdy ogrodnik to potrafi ;)

za se..m tesknie - realizację swoich fantazji i pragnień masz prawie na wyciągnięcie ręki. Chętnych na ostre pobzykanie się z Tobą jest tysiące. Daj odpowiedni anons z opisem oczekiwań, poproś o zdjęcia, wejdź na czat mozesz też pozyskać mnóstwo chętnych kontaktów. Załż sobie nowy numer GG, kup starter z drugim numerem komórkowym i w poczuciu pełnej dyskrecji możesz kontaktować się z chętnymi i wybierzesz sobie ogiera! Powodzenia!

Gość ah_te_kobiety
północ to tak jak ja tylko jakie miasto? napisz i jeszcze dzisiaj wyskakujemy gdzieś poznać się co dalej... to się zobaczy :)

Gość za se..m tesknie
zapomniałam dodać że mam na imię Roman, a ty ?

Gość za se..m tesknie
to nie ja z tym hotlem rowniez......a wiec faj probuje Ci wytlumaczyc ze zdje se sprawe ze przez net to nie wypali rozumiesz? ja czulabym sie niekomfortowo....jak desperatka ktora spotkala sie z desperatem..chodzilo mi bardziej o porady jak to na zywo moze sie udac

Gość za se..m tesknie
nie mam nr a na pewno nie takiego ktory dalabym na forum

Gość za se..m tesknie
i niezupelnie chyba chodzilo mi o to Wam- sex ok ale gdyby gdzies tam na imprezie kogos spotkac i przypadkiem zupelnie...to jak sie zachowac by on nie chcial ze mn budowac domu tylko bzyknal mnie i po sprawie

Gość za se..m tesknie
mysle ze moglibysmy faj jesli okolicznosci naszego poznania bylyby inne niz forum erotyczne kafeterii :)

Gość ah_te_kobiety
ale Ty jesteś dziwna laska jakaś zakompleksiona czy co?? wychodzisz czasami do dyskoteki??? nie rozumiem Ciebie, idziesz bawisz się obierasz cel i atakujesz najpierw tańcząc potem dotykając dalej całując i tuląc się, nie ma bata kończysz u niego a jak nie to w aucie :)

Gość za se..m tesknie
no wlasnie o to chodzi ze przez te lata mojego zwiazku nauczylam sie byc zimna suka i nie moge sie tego wyzbyc....sprawiam wrazenie niedostepnej zimnej laski i mam wrazenie ze faceci sie tego boja

trochę szkoda ,że nie możemy wypić kawy realnie i coś jeszcze, zainspirowała mnie Twoja bezpośredniość postawionej kwestii, no nic szkoda

Gość za se..m tesknie
oj faj ja mysle ze moglibysmy tylko dziwnie czulabym sie w takiej sytuacji...mnie Twoje wypowiedzi tez zmusily do namyslu hehe

Gość 222
po prostu, błądzisz kolesiowi nad uchem jak w temacie, że nikogo nie chcesz na stałe bo juz się nacięłas i nic tego nie zmieni, ale po chwili wtrącasz niepozornie, że brak Ci seksu ... i katem oka patrzysz jak reaguje ;) Byłby chyba jakiś niedorobiony, jakby tego nie pokumał :D ..żeby kobietę uczyc takich zagrań? ;)

Gość za se..m tesknie
no wlasnie bo ja w tych spraawach to jak 14latka hehe...rozmumiesz ze nie umiem i dlatego pytam tutaj jak sie to robi...