Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamillcia z brzuchem

seks w czasie ciązy

Polecane posty

Jestem w 4 miesiacu ciązy i mam hmm ogromny apetyt na seks.Zastanawiam sie czy jest to "normalne" czy to nie ma wpływu na malucha?Co pózniej w 7.8.9 miesiącu???Jakie pozycje sa bezpieczne?...... :) Będzie Maja albo Lena:)

Gość oral tylko
oral

Gość mamamijjaa
ojej, seks jest wrecz wskazany...:) o ile lekarz nie powiedział ci wyraznie ze nie wolno, bo ciąża zagrożona czy coś. A potem jak brzuniio spory no to tak na boczku raczej:)

Gość redbull bitch
4 miesiac to jeszcze mozesz, ale pozniej to jak sex z pilka lekarska, obrzydlistwo, i wszystko takie opuchniete, obrzydliwe i patologiczne, wiecie ze sex z ciezarna jest uznawany za fetysz, czyli to nie do konca normalne

:) no i dobrze bo mi sie chce ciągle ciąza prawidłowa a brzuszek nawet nie duzy mam wciąż jeszcze mozemy normalnie sie kochać tylko mysle sobie czy jak on na mnie lezy to czy nie uciska dzidziusia? nic mnie nie boli ani nic takiego.....:)

kochaj się dziewczyno ja w ciązy tez miałam nieziemski temperament:)potrafiłam dopadać męza kilka razy na dzień nawet w dniu porodu rano jeszcze go wykorzystałam:)

Gość baby w ciazy
to najbardziej oblesne zjawisko! a seks z taka kobieta toz to juz perwersja. a poza tym czy wy nie wstydzicie sie pokazac nago mezczyznie? z tym obrzydliwym pokrytym rozstepami brzusiskiem, rozpulchniona pipka i wstretnymi cyckami, z obwodka i brodawkami wielkimi jak stodola. bleahhhh

Gość emilkaMIlll
kobieta w ciazy? jej ciało sie zmienia owszem ale jest nadal piękne wg mnie sama jestem mamą 2 maluchów i jak byłam w ciązy to czułam sie piękniej niz zwykle.....pełnowartościową kobietą (:) i tyle :)

Gość baby w ciazy
zazdrosna niewiasta? czego mam zazdroscic? no czego?????

Gość albo bezdzietna malolata

Gość emilkaMIlll
Agawa 1977 zgadzam sie z Tobą :) kobieta w ciązy jest piękna bo ma w sobie życie ...... oczywiście nie zawsze jest rózowo (mdłości bóle brzucha nóg i opuchlizna) ale ..... zakochany przyszły tato kocha swoją partnerkę jeszcze mocniej :P nie mam racji?

Gość redbull bitch
nie rozomiem tego komentarza z bezdzeitna malolata. To chyba dobrze ze malolata jest bezdzietna. Nie kazda kobieta bedac w ciazy czuje sie sexownie i kobieco. Niektore maja wrecz awersje do sexu, nnie pozwalaja sie nawet dotykac. Co kto lubi. Jednak sex w 9 miesiacu przed samym porodem jest troche nie na miejscu. Sorry, ale kanal rodny bedzie niedlugo zajety ale przez innego czlonka rodziny. A feee

seks w 9 miesiacu ciązy o ile nie ma przeciwskazan jest tak samo cudny jak wtedy kiedy się w ciązy nie jest(albo i cudniejszy:)hormony robia swoje)

Gość mloda kobieta m
Moj facet nie nawidzil mojego odmiennego stanu i wcale nie sadzil ze jestem bardziej kobieca. Nie czulam sie zreszta jak kobieta ale jak matka. Przezylismy to jakos, ale obiecalismy sobie ,ze nigdy wiecej. Niektorych to po prostu obrzydza.

ja tez zostaję przy jednym dziecku mimo że okres ciazy był cudny ale można sobie powspominać:)

Gość a wezzzzzzzzzzzzzzzz idz spac

Gość emilkaMIlll
redbull bitch moja kolezanka była 5 dni po terminie i sie stresowała ze cos jest zle a lekarz kazał jej z męzem do sypialni udać:) a nie do szpitala i po seksie chyba 10 godzin potem urodziła a wiecie czemu? bo podczas orgazmu wydziela sie hormon pobudzający skurcze macicy.... i co wy na to:)? zamiast leków seks.....szkoda ze nie ma tak z grypą:P

Gość redbull bitch
wiem o tym, tak samo dziala masowanie brodawek, ja bym wolala sama jednak je sobie masowac. Ci lekarze to czesto wielkie zboki sa.

a ja wlasnie sie dowiedzialam ze moja przyjaciolka wyladowala w szpitalu.po seksie zaczela krwawic.plamila cala dobe.na szczescie wszystko ok,a ciaze ma zdrowa.i badz tu czlowieku madra :O ja sexu uzywalam jescze w dniu terminu porodu(urodzilam 8 dni pozniej) i wszystko bylo ok.

Ja jestem w 5 miesiącu ciąży i choć przybyło mi tu i tam wyzbyłam się wszystkich kompleksów:) Nigdy nie czułam się lepiej:) A mój mąż? Widzę z jaką radością patrzy na powiększający się brzuch i tyłek:) Ma to coś w oczach:)

A z seksem staramy się nie przesadzać, boli mnie brzuch po orgaźmie,więc narazie nie szalejemy

Gość redbull bitch
sex z punktu widzenia medycznego jest wskazany ale nie zawsze. Sa przypadki, ze kobieta reaguje zbyt hmmm entuzjastycznie na te bodzce, i wtedy skurcze macicy moga stac sie zbyt mocne. Co przeciez nie moze byc dobre, bo moze rozpoczac przedwczesna akcje porodowa.

Gość redbull bitch
sorry nie wskazany ale dopuszczalny, a pomyslalyscie o przerozych infekcjach, ktore moga zostac spowodowane otarciami przekrwionych scianek pochwy. Czesto sie to zdarza.

Gość Olciaczek
a u mnie było tak ja on chciał ale ja sie bałam o kacperka a po porodzie to ja chciałam a moj mąz powiedział ze on nie będzie dotykał mlecznyc piersi i ze nie wie czy "tam" mi sie wygoiło i ze karmię dziecko i ze i to i tamto i jeszcze a wogóle.....:( i tak przez 2 lata nie było seksu tylko synek echh ale Kacperek to cudo mało płakał jadł często i spał grzecznie.....:)

Gość Katarina 85555
ale macie teraz sex czy tez nie?