Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamillcia z brzuchem

seks w czasie ciązy

Polecane posty

Gość kamillcia z brzuchem
a pozycje?? jakie są odpowiednie? bo seks oralny to za mało :)a co z pozycja na jezdzca? wiem ze nie wskazane sa pozycje na brzuchu i klęcząca... Co do stosunku mojego kochanego do mnie i tych zmian we mnie to patrzy zachwycony :)a piersi sa większe bez skalpela:)jak na razie nie mam rozstępów.....:):)oby nie było ich dalej

Gość Olciaczek
katarina 85555 mamy kilka razy w miesiącu....to juz nie to co było :( echh ale sił nie mamy oboje bo praca i dziecko (ma juz 2,5 roczku)

Seks w ciązy nie jest zabroniony o ile lekarz nie widzi przeciwwskazań. Najlepsze są pozycje, ktore nie zgniotą brzuszka, np. ona na nim; ona leży tylem do niego; on na niej, ale nie opiera się na brzuszku.

Gość Katarina 85555
TO tak jak u mnie, kilka razy w miesaicu ale tak na odwal sie. Czasem mysle, ze sie do tego zmusza, nie rozumiem tego. SLyszalam ze po ok. 4 latach bycia razem facet przestaje widziec w partnerce obiekt sexulany., Jeszcze to dziecko, czuje jakby bylo wazniejsze odemnie, szukam co ze mna nie tak, wiem ze duzo sie zmienilam. Ale cos za cos

Gość Olciaczek
katarina 85555 powiem ci tak ze jestem nieraz tak zmęczona ze o 9 padam na nos i nie w głowie mi seks.Zazwyczaj to ja wychodze z inicjatywą on juz nie:( ale i tak NAJWYZNIEJSZY męzczyzna(synek) zabiera mi energię dla tatusia:P kolezanka po urdzeniu 2 dzieci tez tak miała i dopiero gdy wyjechała na tydzień sama zostawiając blizniaki z tatą mowiła ze po powrocie sie poprawiło (mąż zaczął czesciej wyręczać ja a ona w tym czasie idzie do kosmetyczki czy na plotki)Jak maluchy mają juz tak po 2lata warto pomyslec o sobie o swojej kobiecości nieco więcej ;;;;) zobaczymy

Gość mamamijjaa
nom mi po urodzeniu małej też już czasami brakuje sił na seks i napewno to juz nie to samo co np. w ciąży kiedy chciało mi sie bardzo czesto:) teraz jest tyle zajec o masakra:) najbardziej cierpi mąż który non stop zaśliniony chodzi:)

Ja jestem w 9 MC i niestety narazie się ograniczam, żeby zbyt wcześnie dzieciaczka nie wywołać, ale powiem Wam, że nadal mam ochotę na seks. Ale później niestety... połóg, laktacja i pewnie spadek ochoty :(

Gość mamamijjaa
spadek siły przede wszystkim:) oj jak mi mała dała czadu przez pierwsze 3 miesiące. Pamiętam jak raz przyjechała mama a jamogłam sie wykąpać, oj jaki to był luksus:) a poza tym to z cycków tryska pokarm, brodawki bolą, krocze obolałe:) echhh:) no ale warto dla takiego cudńka małego:) teraz mała ma prawie dwa latka, roboty juz mniej, to i na seksik czesciej ochota nachodzi. Ale w dziewiątym miesiącu już o wczesniacwte mowy nie ma:) ja sie kochaam z mężem bo już jakoś koło terminu byłam i już chciałam dzidzie i myslałam ze moze jako s sie przyspieszy:)

Gość Olciaczek
No nie jest tak zle ale po urodzeniu wszystko schodzi na dalszy plan ....kacperki kubusie anie i justynki sa zabierająće czas i energię:) co do seksu po porodzie przez 6 tygodni lepiej sie wstrzymac a pózniej jak najczęsciej :) zadbajcie tez o jakies zele nawilzające bo po porodzie moze byc słobo nawilzona pochwa....no i jeszczse cos to ze karmisz nie zabezpiecza cie przed kolejna ciązą....wiem co pisze bo moja babcia tak miała karmiła moją mame( miła 5 miesięcy) i niespodzianka kolejna ciaza....14 miesięcy po urodzeniu mojej mamy urodziła Bogusię:) ale to inne czasy były pozdrawiam i zycze łatwego porodu

Olciaczek co do tych ciązy w czasie karmienia to miałam lepsze schizy w rodzinie. W styczniu urodził się synek cioci, a w pażdzierniku ( przedwczesnie) blizniaki :D czyli tak jakby trojaczki, bo z jednego roku.

Gość Olciaczek
oj no to poszalała ciocia:D ale co do seksu po porodzie wg mnie to juz nie to samo co przed porodem innna jakość inne odczucia:) ale jest fajnie tylko ze krótko ( zasypiam nieraz prawie) i nie zawsze do końca(bo kacperek zapłacze i co ? z nastroju nici)

Gość droga autorko
tez jestem w 4 miesiacu, tez pragne nazwac corcie Maja i tez dzis sie zstanawialam jak to jest z tym seksem.wiec z nieba mi spadlas :)

Gość kamillcia z brzuchem
:) sporo nas łączy jak widze:) i co opinie cos ci pomogły czy masz jeszcze watpliwosci jakies ? 3maj sie:)