Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem w szoku normalnie

Ludzkie łożyska w odżywce?!!Czy to możliwe?

Polecane posty

Gość ja mam maske placente
z wyciagiem z lozyk i powiem ze nie ma lepszej, wax i najdrozsze odzywki przy niej to gowno :-D

O ile coś jeszcze z przepisów kumam, to jesli to polska odzywka, to nielegalne lub wykluczone :o Jesli nie- to co takiego dziwnego? :o Wyciąg z łożyska czyli placenty od lat jest powszechnie stosowany w kosmetyce

Gość jestem w szoku normalnie
Ja też miałam odzywke Placentę,na stronie bylo napisane że łożyska zwierzęce,a na opakowaniu ze roslinne.No ale ludzkie?!Skąd oni je niby biorą?

Gość a czemu ma byc nielegalne
przecież to tylko łożysko, odpadki medyczne, w pełni legalne krwiodawstwo czy przeszczep narządów tez są legalne

Gość efcik123
nie załamujcie mnie... roślinne łożysko... a uczyłyście się w szkole ze roślinki robią to inaczej?

Gość efcik123
PLACENTA TA ZAWIERA 3% WYCIĄGU Z ŁOŻYSKA LUDZKIEGO. EKSTRAKT PLACENTY JEST CZĘSTO STOSOWANYM W KOSMETYCE SKŁADNIKIEM, KTÓRY POPRAWIA KONDYCJĘ WŁOSÓW I SKÓRY, WYGŁADZA, NABŁYSZCZA A JEDNOCZEŚNIE LECZY WŁOSY Z PROBLEMAMI. tak jest napisane... 3% łożyska ludzkiego. może budzić lekkie obrzydzenie, ale przecież to tylko łożysko, tak samo są odżywki z końskich kopyt lub tłuszczu i nikt się nie burzy o to.

Gość taka jednaaaaaaa
A mnie to malo obchodzi z czego jest moja odzywka do wlosow ;p Nawet jakby byla z lozyska to co???

pirwsze slysze ze z ludzkiego... no ale czego sie nie robi dla urody, w sumie to nie obchodzi mnie co w niej jest, wazne ze dziala!

ludzie. używam jej i jest genialna. najlepsza jaką miałam. a swoją drogą, to co Wy nie wiecie, czym twarze smarujecie? większość kremów jest produkowanych z łóżysk.