Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cowynato

pokłociłam sie....

Polecane posty

Gość cowynato

co wy na to...przychodzicie do domu,facet od 1.5 h siedzi na necie i gada z kolezanką z pracy .nie ma obiadu bo czeka na mnie.stwierdzil ze nie potrafi ugotowac.zrobilam,mimo potwornego bolu glowy.teraz spakowal na jutro film dla tej samej kolezanki i poszedl czytac ksiazke ktora ja mu kupilam.nie wytrzymalam i mu wszystko wygarnelam,on stwierdzil ze ze mna nie mozna porozmawiac bo sie czepiam o wszystko.sorry urazilo mnie to ze wrocilam do zimnego domu bez obiadu a tu facet gada z jakas baba.mam mu dac kopniaka z rozpedu czy z rozmachu...a moze utulic do snu ?dodam,ze to nie jest jego kochanka bo ona ma faceta i nie jest dodatkowo w jego typie,ale fajnie mu sie z nią gada.jak zwracam na to uwage to twierdzi,ze jestem zazdrosna.musze sie na nim jakos zemscic ale nie wiem jak.to typowy egoista.wpakowalam sie w niezlego kolesia.co robic?

Gość dziewczynaaa222
powiem Ci tak: mojej koleżanki facet ( związek 9 lat ) zdradzał ja z koleżanką o której ( do mojej koleżanki ) mówił że nie jest inteligentna wręcz głupia, brzydka i śmierdzi sprytne...? baaardzo.. sam potem przyznał się że tak o niej mówił żeby ta moja koleżanka nic nie podejrzewała! szok!! a to że on pisze z koleżanką z pracy w domu juz po pracy nie można powiedziec odrazu ze maja romans ale mysli o niej i to jest niepokojące napewno że czuje do niej "cos" nie wiem jak to okreslić. bądz czujna lepiej... i nie daj mu sie zasłużył na kopniaka i z rozpedu i z rozmachu i to butem z grubą podeszwą..nie wiem glanem naprzykład