Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość shimatta

czemu jest miękki, mały?!

Polecane posty

Gość shimatta

Prosze o powazne potraktowanie tematu... Mój chlopak ma problem... Słyszalam juz wczesniej od jego bylej, ze ma problemy ze wzwodem, ze moze sie kochac tylko od tylu... Myslalam sobie, ze moze ona go nie podnieca czy cos,.teraz gdy jestesmy razem... Faktycznie zauwazylam to samo... Nie wiem, podnieca sie, rosnie mu, ale jest miekki... Poza tym bardzo szybko mu sie kurczy... nie wiem, z poprzednim chłopakiem wystarczylo ze go pocalowalam i stal mu non stop, twardy wielki szytwny :/ Wiem, ze mu sie podobam, ze go podniecam... Nie wiem jednak o co chodzi, rozmawialam z nim o tym, twierdzil ze i tak teraz jest lepiej, ze po swoim pierwszym razie dziewczyna go strasznie skrytykowala i objechala i potem mial problemy z dojsciem, z seksem.. Ale watpie zbey to tak dlugo trzymalo, tym bardziej ze mnie jest pewien, wie ze mi sie podoba itd... Boze, czy to da sie jakos wyleczyc... Nie mozemy uprawiac seksu w zadnej pozycji poza "na pieska" a i wtedy nie zawsze mozna ;( Boze, to porazka. Robie mu loda, a on jest mały, nie reaguje, Boze jestem sfrustrowana, prosze podzielcie sie radami, doswiadczeniami...

Gość 34t4y54y55
zamiast pytac sie forumowych ekspertow, idz do lekarza, takie rzeczy sa pdobno uleczarne...

Gość shimatta
Boze, czy to sie nazywa impotencja...?

Gość mixed berry
tak

Gość halnajs
przyjmij moje kondolencje :(