Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zaniepokojona1982

Bardzo boli

Polecane posty

Gość Zaniepokojona1982

Miesiączkuje w miare regularnie. Czasem są wachania, że cykl trwa 32 dni, ale zregóły to jest 27-30 dni. Współżyłam z moim mężem dzien i przed spodziewanym okresem. Bez zabezpieczenia.Nastepnego dnia okresu nie dostałam. pojawił się po dwóch dniach. Był skąpy, trwał 3 dni. Co u mnie nie jest normalne, bo zregóły okres jest bardzo obfity i trwa 6-7 dni. Tym razem po 3 dniach sie skonczył. Od naszej upojnej nocy mineło 2 tygodnie. Wczoraj na wkładce poleciała mi bladoróżowa wydzielina. W sumie to taki śluz. Dziś bardzo bolą mnie jajniki zwłaszcza jeden i czuje dziwne ciagniecie. Takie rozciaganie. Az bola pachwiny. I dziwny posmak w ustach wciaz pije soki. Czuje sie jakbym byla na kacu. A ja alkoholu nie pije.Wciaz jestem na nospie bo naprawde bardzo boli. Nigdy nie mialam czegos takiego. Nie wiem co jest grane. Jeszcze dzis taka brazowa wydzielina na wkładce.. Wiem, ze jestem zdrowa, cytologia jest wporzadku. Nie wiem czy jesli zrobiłabym test to czy juz po takim czasie moglabym liczyc na rzetelny wynik? A z drugiej strony mysle to nie mozliwe zebym zaszla tuz przed okresem. Licze na pomoc doswiadczonych kolezanek, nie ukrywam ;) Pozdrawiam!

Gość mixed berry
Mozliwe zebys zaszla tuz przed okresem..moja kolezanka zaszla w okres ...serio hehe..i tez mowila ze to niemozliwe

wiesz test juz by wyszedł. Może zrób tak od niczego bi wiesz, lepiej sprawdzić. A teraz twoje objawy pasują mi jak ulał do owulacji jednak. Czesto przy owulacji takie bóle są, no i plamienia. Naprawde.

Gość Zaniepokojona1982
Dziekuje za odpowiedzi. Nigdy nie bolał mnie brzuch gdy miałam owulację. A teraz tak boli, że nie moge spać. I jeszcze jedno. Nie miałam nigdy problemów z cerą. Nawet jako nastolatka. A teraz? Od dwoch dni co i raz jakas nowa krostka. Na policzkach, czole. Nawet na ramionach... Chyba zeczywiscie popedze jutro do apteki po test. Tylko wlasnie sie wachalam bo nie wiedzialam czy to nie za wczesnie. Mamy z mezme cichutka nadzieje, ze to jednak bedzie okruszek... :)

no to trzymam bardzo kciuki:) pociesze cie ze ja na początku ciąży jak wyglądałam...... jak nastolatka w szczytowej fazie okresu dojrzewania:) syn na syfku syfkiem poganiany:) napisz jutro co wyszło.

Gość Zaniepokojona1982
A ja nie dziękuje zeby nie zapeszyć i jutro się odezwe! Dobranoc! :)

Gość aska1234567
mialam to samo co ty bol takie ciagniecie i dziwna wydzielina.ale w ciazy nie bylam.al tobie zycze dzidziusia pozdrawiam:)