Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ---on

Pomóżcie, masakra!!

Polecane posty

Gość ---on

Jest ze mną coraz gorzej. Zamykam się w sobie, na zajęciach odzywam się coraz mniej, nie potrafię zagadać. Czuję się niepewnie, niekomfortowo, źle. Wstydzę się przed innymi ludźmi, czuję się gorszy. Nie wytrzymuję już tego, czuję się jak ścierwo :/

Gość Kafeteryjny zazmiatacz
Chłopie nie oczekuj pomocy tutaj. Przecież to jest KAFETERIA:o Tu wszyscy tak mają:o

Gość ---on
Po prostu moja samoocena jest do dupy, brak pewności siebie. A ostatnio to się coraz bardziej nasila. Walczę z tym, ale nie potrafię, nic się nie zmienia. Nadal czuję się mniej fajny, mniej interesujący niż inni.

Kafeteryjny zazmiatacz 'Chłopie nie oczekuj pomocy tutaj. Przecież to jest KAFETERIA Tu wszyscy tak mają' Znaczy się mierzysz ludzi Swoją miarą? Co to znaczy,że każdy tak ma?Bo ja nie rozumiem Twoich haseł. Możesz jaśniej? A zdziwiłbyś się ludziu,że właśnie tutaj na cafe..wiele mądrego można się dowiedzieć tudzież nauczyć.

Gość Kafeteryjny zamiatacz
A zdziwiłbyś się ludziu,że właśnie tutaj na cafe..wiele mądrego można się dowiedzieć tudzież nauczyć . Nie twierdze,że nie :P Ale to nie wyklucza tego: Jest ze mną coraz gorzej. Zamykam się w sobie, na zajęciach odzywam się coraz mniej, nie potrafię zagadać. Czuję się niepewnie, niekomfortowo, źle. Wstydzę się przed innymi ludźmi, czuję się gorszy. Nie wytrzymuję już tego, czuję się jak ścierwo :/ Czyli w rezultacie tego: Chłopie nie oczekuj pomocy tutaj. Przecież to jest KAFETERIA Tu wszyscy tak mają Ja nie powiedziałem,że jesteście tempakami.

Gość Kafeteryjny zamiatacz
to chyba jasne:o Że napewno wszyscy tutaj macie taki problem jak autor czyli jesteście zamknięci w sobie nie potraficie nawiązywać kontaktów itd to miałem na myśli

Gość ---on
Fajnie, fajnie.