Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dewastacja

Dlaczego osoby które kochamy najbardziej nas ranią?

Polecane posty

Gość Dewastacja

j.w.

Gość DLACZEGO PYTAM SIĘ
sama chciała bym znac odpowiec...wciąż jej szukam

Gość Dewastacja
mają przeogromną moc nad naszymi sercami i wiedzą, że to oni potrafią najbardziej nas zranić. a pomimo to robią to..

Gość bo poniewaz więc dlatego
że po pierwsze my je kochamy - i to, co w wykonaniu innych spłynęło by po nas jak woda po kaczce w wykoanniu osób kochanych odczuwamy 100 razy bardziej - po drugie dlatego, że wiedzą,z e je kochamy i mopgą sobie na więcej pozwolic bo wybaczymy mimo poczucia krzywdy taka akcję za jakąś od kogos nie związanego emocjonalnie dostaliby z miejsca po ryju.

Gość Dewastacja
a teraz pytanie.. dlaczego to tak bardzo boli? :(

bo otwieramy nasza dusze kochajac naprawde, zobacz jesli ktos poglaszcze twoja dlon, skore to odczujesz to jako laskotke, jesli to bedzie odsloniety miesien, jesli zrobi to niedelikatnie, poczujesz bol, widzisz jestesmy delikatni w srodku, zdziwiony,a?

Gość salamandrrra
bo uważaja że w imie milosci naszym obowiazkiem jest im wybaczyc - patrz postawa wykladowcy :P

Gość bo najlepiej jest nie kochać
był egoistą..... staram się tego nauczyć, ale nie potrafie :-(

Gość Dewastacja
ja tez... ale moj egoizm polega na oddaniu.. na tym ze robie wszystko dla niego pomimo ze nie prosi. wczoraj stwierdzil ze robie to tak naprawde dla siebie.. jak cegłą w łeb..

Gość bo najlepiej jest nie kochać
boli, boli, boli, boli, boli kurwa boli!!!

tak tylko czemu czyjas ocena wplywa na nasza ocene? jesli ja np, uwazam ze czarne jest czarne a nie biale to jesli ukochana osoba powie ze jest inaczej to prawdy nie zmieni, a wiec brakuje wam wiary i pewnosci siebie i w tym tkwi problem

Gość pomidory ze smietana
Bo prawda jest taka moi drodzy, ze jak dziewczyna nie jest suką, a koleś skurwielem od urodzenia to nie bedzie nigdy taki. nie da sie nauczyc byc egoista, ranic innych kiedy jest sie wrazliwym, uczuciowym, wyrozumialym... tez tak myslalam, za kazdego faceta ktory mnie skrzywdzil - ja skrzywdze jakiegos kolesia. taaa mowic sobie moge - i tak zawsze ja placze w poduszke... nie umiem bawic sie ludzmi i ich uczuciami i nigdy nie bede umiala!

Gość *.sami*.
dlaczego Nas ranią osoby które kochamy?bo znają nasze czułe punkty,więc nas bolą ich słowa czyny. ''dla kogoś innego będziesz cudowny''--przecież to komplement,a jednak dla osoby która to słyszy to cios,bo miłość ta jest nieodwzajemniona .