Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pallulinna

Czy chodzicie na golasa przy swoich mamach?

Polecane posty

Gość Pallulinna

Jeden z postow wyzwoil we mnie chec napisani podobnego topciu z tym ze teraz chodzi o mamy. Czy chodzicie czasem na golasa przy swoich mamach? Czy krepujecie siesie raczej i nie chodzicie? Czy widziala wasza mama was golych lub pol golych czy raczej sie zakrywacie i nie pokazujecie ani piersi ani okiolic bikini? Z etgo co wiem sa dziewczyny ktore od czasu 4-5 klasy szkoly podstawowej nie pokazaly sie mamie nago, lub nawet w staniku maja problem sie pokazac! Dla mnie to smieszne, ja tam latam przy mamie na golasa, mama porzy mnie tez jak sie gdzies szykuje na impreze i w pospiechu jst i jest wszytsko ok.

Gość 1006
ja się wstydzę nago latać...w bieliźnie to chodzę....

Gość Darekkk1993
Dla mnie to jakiś absurd wstydzic sie swoich rodziców. Ja mam 15 lat i moja mama bardzo często widzi mnie na golasa, moja mama równierz nie krępuje sie swojej nagości wobec mnie przykładem tego moze byc np. sytuacja która wydarzyła sie ok. tygodnia temu kiedy to brałem prysznic a mama spytała sie czy nie mogłaby wejść do mnie na chwile bo śpieszy sie do lekarza oczywiście nie miałem nic przeciwko moja mama jest bardzo atrakcyjną kobietą wiec dostałem nieświadomej erekcji ale mama zaśmiała sie tylko i powiedziała że bym sie nie przejmował i dalej sie myła. Uważam że to jest jak najbardziej normalne

Gość Do Darka.....
nie wyszedł ci ten tekst.Od razu widać że to marna prowokacja

Gość szukaj a znajdziesz...
ja nie chodze przy mamie ,przy tacie tym bardziej,raczej sie wstydze,w staniku owszem moge szybko przeleciec przez pokoj jak mi sie spieszy,alwe zeby z gola dupa latac?luuudzie. najlepsze jest jednak to ze moja siostra kompletnie sie nie wstydzi ,dla niej to nic takiego,wyjsc z łazienki i chodzic z golym tylkiem przy ojcu!nie raz mowilam ze nie rozumiem jak mozna nie miec zadnych oporów,zero krepacji.matka i ojciec juz tez jej zwracali uwage ,ale ona problemu nie widzi.dla mnie niepojęte,to moja siostra,ale jestesmy całkiem rozne pod kazdym wzgledem,wogole nie mamy wspolnych tematów:(

Gość Aaa pfiii
Ja biegam na golasa przy mojej mamie a moja mama przy mnie. Zebrania rodzinne urządzamy w łazience w momencie kiedy ktoś akurat się kąpie i ogólnie nagość w naszym domu nie jest niczym szokującym no może oprócz momentów kiedy mój 16letni brat wbija mi na golasa do pokoju:P ale tak poza tym to luuuzik:) Aha mieszkamy bez ojca przy nim bym na golasa nie paradowała:P

Gość w gore bo ciekawe

Gość kasia 15
Chodzę na golasa przy mamie a i taty tez sieeeeee nie krepuję w koncu jestem ich córką