Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vinga37

Kobieta i Ksiądz trudna miłość

Polecane posty

Gość szkod i słoow szkoodaa
a na nia jej dzieci i wnuki dorabiać poza kościołem !!! a nie ganiać jeszcze za innymi obrzydzenie mnie bierze a jesli juz bierze to powinien brac przynajmniej ładna kobietę super atrakcyjna a nie paszczura.

Gość alkohohlik
Przecież oni wolą chłopaków z huru :)

Gość uciekajcie od nich
to niech mają odwagę wystąpić i drzwi do klubu gejowskiego stoją otworem w czym problem

slubowanie bogu to jak zlozenie slubow kobiecie..a wiadomo jesli zdradzi jedna zdradzi i druga..no moze sie myle.Wydae mie sie ze im tak jest po prostu wygodnie.Tylko..jak mozna zlozyc slubowanie Bogu nie wiedzac co czekac moze nas w przyszlosci,niewiadomo nigdy na kogo trafimy w swoim zyciu,kogo poznamy.Czesto zawod milosny jest powodem do zostania ksiedzem..ale gdzie jest napisane ze w przyszlosci nie znajdziemy jeszcze wiekszej milosci od tej poprzedniej?ciezka sprawa,mi wlasnie przydazyla sie podobna historia,ja patrze na niego on na mnie.Dziwna sytuacja w ktorej mozna wyczuc jakas wiez.Kiedy nie patrze wtedy zerka,jak sie spojrze spuszcza wzrok,takie dziwne zapatrzenie jednego w drugie:) mozliwe ze maja kobiety po katach,kazdy czlowiek potrzebuje bliskosci drugiej osoby przeciez,przytulenia itd nie wierze ze czlowiek jest w stanie wytrwac bez drugiego przez taki czas. Ciezka sprawa nie chce pakowac sie w jakis chory uklad,ale ciagnie mnie do niego strasznie..

Gość vghfj
izasiewicz-ile on ma lat?

Gość nie wiem o co mi chodzi
tak bym to skomentowała Autorko. Wiesz co? Ja sięprzyjaźniłam z Księdzem,ale była to przyjaźń. Równocześnie spotykałam się z facetami. Ale on był dla mnie prawdziwym przyjacielem. Widziałam go w wielu syt., bywaliśmy w muzeum, teatrze, na pwie itd.. I to było fajne. Spowiadał mnie, rozmawiał, trzymał w przenośni za rękę, kiedy nie chciało mi się żyć, zawsze podnosił na duchu. Myślałam "właściwy człowiek na właściwym miejscu". Pewnego dnia przestał odbierać telefony. Tak po prostu. Po około 2 miesiącach nasza wspólna znajoma powiedziała mi, że....on był w platonicznym związku z inną naszą koleżanką, aż w końcu doszło do seksu i wpadli. Zniknął z kościoła, z mojego życia, z życia wielu innych osób, dla których był ważny i którym naprawdę pomagał. to nie chodzi tylko o seks, nie. Pomyślałam,że przez długi czas musiał mnie okłamywać, mówiąc o przestrzeganiu przykazań, wyborach, decyzjach, byciu na swojej drodze....sam wybrał coś łatwego. poszedł na kompromis ze sobą i zasadami. przez długi czas nie było seksu, więc myślał, że było okej, w końcu każdy potrzebuje ciepła i wsparcia. nie, nie było ok. oszukiwał wszystkich wiernych, którym mówił o tym, że W MIŁOŚCI NIE MA KOMPROMISÓW, ŚLUBOWANIE TO MAŁŻEŃSTWO Z KOŚCIOŁEM, MAŁŻEŃSKĄ MIŁOŚCIĄ CZŁOWIEK SIĘ NIE DZIELI. to jest jedyna taka miłość. to takie smutne, że chcesz być ślepa....i że nie jesteś świadoma konsekwencji, które możecie ponieść. ja już nie chodzę do kościoła, miałam kryzys, kiedy to się działo, to był dla mnie gwóźdź do trumny. czysta hipokryzja.

Gość izasewicz zajmij sie
moze swoja toksyczna matka a łapy precz od sługi bozego:O

Gość pindzia
glupie baby

Gość alek syn alka
ksiądz też człowiek...

Gość alek syn alka
czemu nie ma aż tyle szumu o łamanie przysiegi małżenskiej?

Gość bezy bezy bezy
bo małzonkowie żadko głoszą z ambony kazaania jak to vi przykazanie jest ważne :classic_cool:

Gość pindzia
glupie i naiwne..

Gość srindzia
sam jestes glupi,nie rozumiesz ze na uczucia rady nie ma?to przychodzi samo z siebie,nie wybiera wieku,stanowiska.

Gość srindzia
bo zdrada kobiety jest mniej wazna od zdrady Boga. Niewiem o co chodzi jak to sie zaczelo u Ciebie?

Gość gość
czytam ten temat z wypiekami na twarzy

Gość gość
ullal ,prosze o streszczenie :)

Gość gość
vinga 37 rok 2008 hm