Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sentymentalna dziewczyna

pytanie do Panow

Polecane posty

"nie pragniesz w zyciu milosci, bliskosci z ukochana osoba" a co to ma wspolnego z seksem z innymi kobietami?

Gość ofer ma
"taaa wiara czyni cuda" a coś ty dzisiaj taka zrezygnowana? jeszcze parę dni temu była euforia :D

xxyyxx a Wy to niby swieci?

Gość *.sami*.
xxyyxx--to sypiasz z kobietami bez miłości---ty męski zdzirze :O

Dobra Panowie male podsumowanie Waszych wypowiedzi, bo musze wyjsc z chaty, potem tu zajrze :P Jestescie zalosni, jednego dnia mowicie ukochanej, ze ja kochacie, szalejecie a drugiego lezycie juz na innej, mozliwe, ze mowicie jej to samo co poprzedniej....Milosc dla Was sie nie liczy tylko to, co jest w chwili obecnej do zaliczenia, potwierdzacie tym swoja meskosc a w naszych oczach wychodzicie na nic nie wartych dupkow, sorry, ale musialam to napisac ;) 🖐️

Gość *.sami*.
xy--to Ty piszesz o szparach ja nie myśle o szparach ani o kasie:O

ladaco Co to ma do rzeczy..jeszcze rano bzykałem się z ukochaną, a wieczorem ide na łowy oczywiscie po uprzednim poinformowaniu o tym kobiety:P i oczywiscie z pełna jej aprobata :P

Gość ofer ma
a co jest takiego strasznego w popuszczaniu szpary? chyba tylko to że któraś nie chciała popuścić iksowi :D

"hyba nie wszystkie swoje milosci traktujesz jednakowo, na tym samym poziomie i stopniu uczuc?" Jak dotąd wszystkie moje miłości traktowałem jednakowo :D zresztą czyta bzdura i romantyczny idealizm z "tymi jedynymi" ... to tak jak z tymi "drugimi połówkami" starożytny grek wymyslił a pokutuje do dzisiaj :O

Gość ..*sami
jesteście beznadziejni jednak nie mozecie zaprzeczyć ?,Nie mozecie napisać ze jakaś szansa ze nie zdradzicie istnieje:O

Gość ..*sami
heheehe Oferma kobiecieje:P Jak jest kobieta wolna to może robić co chce

Gość ..*sami
Tzn ze ja bede zdradzać faceta:O biedny mój misio:(

Gość ..*sami
kurwy biora kase jak za darmo to może robic co chce i tak znajdzie jakiegoś naiwniaka który w nie zobaczy dobro ożeni sie z nią i bedzie ją kochać a kobieta z zasadami trafi na buca który zobaczy w niej dziwkę

Gość ..*sami
to oczywiste jak oczywistowsć oczywista że w tych czasach faceci to naiwniacy. Wszystko Wam da sie wmówić. Z reszta jesteś młody ,potem zaczniesz na kobiety inaczej patrzyć

Gość ..*sami
no i co z tego ze widzisz? I tak bedziesz sie bzykać bez uczuć ,wiec skoro faceci to potrafią to kobiety nie mogą?

Gość ofer ma
"Faceci wcale tak łatwo nie łykają Waszych ściem." z tą jedną tezą się zgodzę bezkrytycznie. naprawdę, drogie panie, statystyczny facet to nie taki kretyn jak się wam wydaje. spróbujcie się nad tym trochę zastanowić i przemyśleć trochę fakt, że facet to myślący penisem idiota który wierzy we wszystkie bzdury jakie raczycie mu opowiadać bez zastanawiania się nad nimi.

Gość ..*sami
myslisz ze takimi testami mnie zdenerwujesz xy? nie ,po prostu wzbudzasz we mnie litość.Nie umiesz sobie poradzić z sobą,wiec Tobie bym nie zaufała,tak samo Oferma nie nadaje sie na dobrego faceta,bo nie chce być okłamywany co do przeszłości kobiety,a prawdy nie przełknie,wiec lepiej nie zaczynajcie związku bo jestesci skaxzani na porażkę :) żal powiadam żal

Gość ofer ma
ja i tak kocham tylko kafeterię, ona mnie nie okłamie :)

Gość ..*sami
Wiem Oferma I uwierz mi duzo tracisz,jesteś inteligentny posiadasz wiedzę z różnych dziedzin masz zgryzliwe poczucie humoru,wygląd w miarę ,chodzisz na siłownie itd,ale zyciowio jestes nieporadny...sam wiesz ze tylko najsilniejszy samiec wygrywa. przykre,ale Ty o tym juz wiesz:) a Ty XY porażka

Gość ..*sami
xy jesteś porazką rodu męskiego dlaczego jesteś dla mnie zerem?> nie dlatego ze piszesz ''ze wszystkie kobiety to kurwy''tylko dlatego ze nie wierzysz w to co piszesz. WSZYSTKIE TO WSZYSTKIE.Twoja mama babcia ciocie itd,a także i ja . Do mnie napisałeś ze bym nie brała to do siebie,rozmawiasz ze mną na topikach,bronisz swojej matki;) jestes nie konsekwentny w tym co piszesz nie popierasz swoich postów faktami przykładami itd sorki ale jak z 10 osób --9 mi mówi że pada deszcz a jedna ze jest słońce.Wychodzę z parasolem a teraz znikam popracować panowie:)

Gość ofer ma
oj chyba się jednak trochę przejmujesz. za dużo tu na nasze kochane panie bluzgasz żebyś był taki luzak. ;)

jak facet kocha naprawdę, to nie będzie szukał zdrady. Zdrada to odpowiedź na jakiś brak. A szczera miłość to synonim nasycenia. Tyle, że na tym forum wypada ciągnąc w dół, chwalić się, jaki to jestem cyniczny. Prawdziwe życie jest bardziej zrównoważone, na szczęście.

xy to pewnie jest na tyle beznadziejny, że żadna laska go nie chce... dlatego się wyżywa na wszystkich...

Gość ofer ma
"xy to pewnie jest na tyle beznadziejny, że żadna laska go nie chce... dlatego się wyżywa na wszystkich..." to wcale tak nie działa. ja jestem beznadziejny i zadna mnie nie chciała a na nikim się nie wyżywam.