Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skryty 001

mam taki maly problem..../

Polecane posty

Gość skryty 001

Wstyt sie przyznac ale jak ostatnio kochalem sie sam ze soba to wpadl do pokoju moj maly piesek :/ i strasznie sie na mnie partrzyl boje sie teraz ze rodzice sie zorjentuja ze kocham sie sam ze soba bo od tamtej pory moj piesek caly czas lize sobie jajka pomozcie mi co mam zrobic....

Gość laska00000
co za DEBIL sam sobie obetnij jajka a pieska zostaw w spokoju debile ten swiat jest chory...

Gość Seba Rz-ów
Piesek liżąc jaja pokazuje CI co chce abyś zrobił:) zrobisz i zapomni o sprawie:D taki szantaż Ci robi.

Gość matii rz-ów
Seba Rz-ów Piesek liżąc jaja pokazuje CI co chce abyś zrobił zrobisz i zapomni o sprawie taki szantaż Ci robi. kontynulujac mysl przedmówcy sadze ze ma on racje zwierzeta sa bardzo madre skoro nie masz partnera do seksu moze piesek lizac sobie jajka nie wiem w twojej obecnosci sugeruje pomoc abys nie musial zabawiac sie sam tylko skoro to pies to wyjdziesz na zoofila i w dodatku geja ale nie przejmuj nie jeden tak juz pewnie mial:P

Gość Piotrrrek1987
tez tak mialem, rodzice w koncu zauwazyli zachowanie pieska. Zaprowadzili mnie do psychologa, po roku leczenia juz jest ze mna wszytsko ok rodzice zapomnieli o calej sprawie, a pieskowi daje czesciej gryzaczki zeby sie nie lizal po jadrach.

Gość skryty 001
no to co ja mam robic przeciez nie utne mu jajek bo sie rodzice polapia ze nie ma jader :( a gejem nie chce być ani zoofilem co kolwiek to znaczy :( POMOCY... a kolega co byl u psychologa to jak odebrali to twoi rodzice???

Gość Piotrrrek1987
Jakos to zniesli powiedzieli ze to grzech i prowadzi do slepoty. Ich znajomy ksiadz polecil dobrego psychologa i juz jest dobrze. Moi sa bardzo religijni to wiesz uznali ze diabel mnie opetal ale juz jest dobrze.

Gość skryty 001
cos mi sie wydaje ze jestescie nie normalni i nie ma po co kozystac z takich forów isze ze zycie erotyczne a tu same glupoty opisujecie ja mam problem a pomocy z nikad tylko jeszcze jedno od tego ze piesek sie patrzyl to co on teraz moze oslepnac bo nie rozumiem ze wzrokiem sie mu nic nie dzieje tylko jak mnie widzi to sie poo jajkach zawsze lize i mi strasznie glupio

Gość Piotrrrek1987
pieskowi nic nie grozi to naturalne ze kojazysz sie teraz mu w taki a nie inny sposob mowie Ci kup mu kostke do gryzienia i to zaalwti sprawe dawaj mu zawsze jak bedzie przy Tobie to rodzice nie zauwaza a moze sam wybierz sie do psychologa mi to pomoglo. Ze slepota chodzi o to ze to Ty mozesz stracic wzrok, wiec uwazaj.

Gość spokojny tomek
wieszz jak twój piesek lize jajka to znaczy ze ma na cos ochote pomasuj mu jajka albo daj mu polizac io wszystko wruci do normy

Gość ruchacz02020220
co sie przejmujesz daj numer gg lub tel przyjade do ciebie przeleca psa potem ciebie i bedzie gitara