Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anciaa

Dieta 1000 kcal do dzieła!!!!!!

Polecane posty

Gość Anciaa

Czy jest ktoś kto tak jak ja ma zamiar wziąć sie za siebie i odchudzic sie to zapraszam !!!! Mam 23 lata 170 cm wzrostu i 86 kg. CEL: Do końca roku 80 kg:-) Bedę jadła co 3 godziny w sumie dziennie nie wiecej niz 1000kcal. Ta dieta jest sprawdzona bo schudłam juz na niej prawie 20 kg od początku roku. Mialam troche przerwy przytyłam 2 kg ale juz spadło. Takze jojo nie ma. Czy jest ktos chetny do wspolnego dietowania????

Gość Anciaa
Byłam juz na wielu dietkach kopenhaskich kapuścianych szwedzkich norweskich amerykańskich itp. dawały chwilowy efekt!!!!! Z moich obserwacji wynika ze dieta zeby byla skuteczna musi byc rozłożona w czasie. Ja juz sobie kupilam zeszycik i wszystko notuje!!!!! To jest bardzo ważne!!!!!!

Gość Anciaa
Pamiętajcie ze organizmowi nawet na diecie trzeba dostarczać tego czego potrzebuje. Mozna zmniejszyc ilosc mozna nie objadac sie słodyczami ale mieso wazywa nabial musi BYĆ!!!!!! Nikt nie jest chetny dietować ze mną????

Gość woxncw nfow
no to jest najlepsza dieta, jesc co 3 godziny,male porcje,wtedy sie nie jest glodnym w ogole, ja sie nie przylacze,bo nie lubie pisywac na forum :)

Gość Edeczek
ja za pare dni mam zamiar zaczac :)

Gość Anciaa
Ja nie wiem ale mi osobiscie codzienne pisanie pewnie pomoże nawet jezeli nikt sie nie przyłaczy ja sie odchudzam i bede pisać!!!!

Gość Anciaa
Czuje ze maleje.....:-)

ja chcialabym sie przylaczyc!!:) od jutra wlasnie mam zamiar sie odchudzac ale zdrowo!! dlatego tez mam do Ciebie prosbe:P moglabys pisac co jesz bo ja nie weim co moge zjesc w ciagu dnia zeby nie przekraczac tych 1000 kcl i zeby nie byc glodna:) bylam juz na wielu dietach wiec czas na chyba najskuteczniejsza!! zatem do dziela!!:) pozdrawiam:*:*

Ancia- zycze Ci powodzenia. Na pewno bedzie dobrze:-) Ja tez stosuje 1000 kcal( z małymi wyjatkami:-P) i wszystko zapisuje. Wszystkiego dobrego:-)🌼

witam :) moge sie przylaczyc? tez uwazam ze ta dieta to najlepsze rozwiazanie :) stosowałam ja troche ale bez tego forum nie dałabym rady... od jutra mam zamiar zaczac :)

Gość sun867
ja kiedys stosowalam ta diete schudlama w 2,3 miesiaca 9 kg. potem przyszedl efekt jojo i przytylam 11kg. wiec troszke sie teraz boje

Gość Anciaa
Dziewczyny pewnie ze mozecie sie przylaczyc. Bede codziennie pisala co jem i Wy tez piszcie. Ale od jutra bo dzis mam taki zwariowany dzien.... Damy rade. Napiszcie jaki macie cel tzn. ile chcecie schudnąć w jakim czasie:-) Ważenie co tydzień i jedziemy.... razem raźniej.

od jutra zaczynam liczyc kalorie.. piszcie co jecie :) pierwszy raz bede na tej diecie, macie dla mnie jakies dobre rady?

Gość Anciaa
Moje rady /zaznaczam ze nie jestem specjalista ani lekarzem poprostu zaczynam diete/ to pic duzo wody mineralnej i komponujac posilki starac sie zeby niczego wartosciowego w nich nie zabrakło.

Gość Anciaa
Czesc dziewczyny! ja juz po kawce. Za chwile ide do sklepu i kupie sobie cos małokalorycznego do jedzenia :-) jak Wam idzie?

Czesc wszystkim! Mam 27 lat165 cm i 60 kg w tym roku przytylam 10kg masakra im wiecej chce sie odchudzac tym wiecej tyje.Jestem zdesperowaa probowalam kilka razy przejsc przez kopenhaska nie daje rady.Jestemm nerwowa i jedne co mam w glowie to liczenie czasu do nastepnego posilku.Chce schudnac okolo 1kg tygodniowo bez zadnych tortur moj cel to 8kg.Pomozcie dziewczyny wsparciem:( bo sama nie daje rady