Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzzzxyzzzz

kalendarz z panienką w bikini...wrrr

Polecane posty

Gość xyzzzxyzzzz

moj chłopak ma kalendarz z dziewczyną w bikini czuje sie gorsza... :( brzydsza grubsza czy ktoś mnie rozumie? powiedziałam mu ze skoro nie chce go zdjąc tzn ze lubi patrzec na inne..a przeciez to ja jestem tą jedyną... co myslicie czy powinien zrozumiec ze mie to boli i go zdjąć czy przesadzam?

Gość ja Ci dam radę
słuchaj, do końca roku zostało niecałe 1,5 miesiąca. Później kalendarz zniknie. A w jego miejsce możesz np. na Mikołajki kupić chłopakowi kalendarz na 2009 r., powiedzmy z samochodami. I nie będzie laski w bikini :P Nie warto robić wojny ;)

Gość ..*sami
kup sobie z facetami.Widziałam taki czarno biały z facetami jak marzenie....mrrr

Gość ja Ci dam radę
No ja też widziałam :D faaajny :D

oj no ale nie przesadzaj :) moja siostra swojemu facetowi sama kupiła taki, bo chciał :) a ona ma z facetami z cosmo :)

Gość xyzzzxyzzzz
chyba jestem jakas nienormalna albo zawrażliwa

Gość ..*sami
emilunka 1985--->hehehe ale masz stopkę

Gość dziwne he he
ze o taka glupote facet stawia opory, widac ta panienka jest wazniejsza no i pewnie ladniejsza od ciebie ze woli miec z toba awanture ryzykujac ze zrobi ci przykrosc i bedzie awanti niz zdjac jakiegos szmateksa z kalendarza. Dobrze Ci radze takie typki trzeba unikac za wczasu bo kiedys wspomnisz ze przeciez on od poczatku przejawial zainteresowanie innymi kobietami, ba nawet sobie wieszal je na scianach i gapil sie zalujac ze nie moze jej miec a ja to bylam tzw. zapychaczem dziury z braku laku dobry kit a przy byle okazji skorzystal by z niej poprostu. I dlatego unikaj takich bo jestes tylko czyms w rodzaju jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma, i jesli spotka ladniejsza od ciebie ktora wyrazi checi do poznania go blizej napewno skorzysta. Wiem z doswiadczenia. Typki ktore sciagaja panienki na monitor, telefon, wieszaja na scianach itp. trzeba skreslac odrazu bo widac ze liczy sie dla nich powierzchownosc i byle panienka z fotoshopa wydaje im sie marzeniem. A w realnym swiecie cierpia katusze ze ich kobieta nie wyglada jak te ze zdjec i szukaja caly czas dookola kobiet ktore zaspokoja ich wizualnie. Czyli sa to babiarze z ktorymi nie warto wdawac sie w zwiazek. Przekonasz sie.....

Gość ale masz faceta buehehehehe
a ile on ma lat ze wiesza sobie kalendarze z panienkami???? Buehehehehehehe a ulubione zespoly tez sobie porozwieszal ???? Bueheheheheheh ale wiocha. I jeszcze kloci sie z toba o to ze nie zdejmie go????? Zostaw go lepiej bo widac ze to niedorosniety gowniarz ze sklonnosciami do babiarstwa.

moj chłopak ma kalendarz z dziewczyną w bikini czuje sie gorsza... brzydsza grubsza czy ktoś mnie rozumie a przeciez mamusia wpajała ci pewnie od małej dziewczynki zeby zawsze sie zabezpieczac w porze bozego narodzenia i zakupic kalendarz z karteczkami do zrywania.... mamusi nie słuchałas to teraz cierp :P

\"dziwne he he ze o taka glupote facet stawia opory, widac ta panienka jest wazniejsza no i pewnie ladniejsza od ciebie ze woli miec z toba awanture ryzykujac ze zrobi ci przykrosc\" dziwne, to sa jej wymagania... zaczyna sie od zmiany kaledarza a za chwile bedzie mu mowic jaki gatunek herbaty ma pić (bo ten, ktory pil dotychczas reklamuje fajna laska i pewnie dlatego ją pija)

Gość a co z mobilkinga dostal
buehehehehehehehehe no festyniarz z niego. Jak mozna sobie powiesic taki kalendarz majac dziewczyne i wiedzac ze sprawia jej to przykrosc? To jak tak bardzo chce miec ten kalendarz to niech i panienke sobie znajdzie jak z kalendarza. Ale pewnie za cienki jest i kalendarz mu pozostal, a jego zachowanie to ewidetny brak szacunku dla twoich uczuc no i ciebie. To znaczy ze panienka z kalendarz znaczy wiecej niz ty. Wiec niech sobie moze znajdzie taka co?

Gość wysmiewczyni
no tak standard, zakompleksiony chloptas wiesza sobie panie na scianie i slini sie na ich widok. Coz jedni przechodz aten etap w wieku 11-17 lat a inni cale zycie. Tych co cale zycie lepiej unikac.

Gość xyzzzxyzzzz
wiecie co jestesy razem 5 lat a ten kalendarz powiesił rok temu w styczniu pierwszy raz taki kalendarz z dziewczyną... on ma 27 lat... i co mam powiedziec mu co

Dziewczyno, większych problemów nie masz, niż ten kalendarz? :O Przesadzasz, aż szkoda.

Gość xyzzzxyzzzz
on na to ze przesadzam ze przestań ze oJezu mało mu brakuję chyba zeby nazwać mnie nie normalną no to cholery no chyba mu dzisiaj łeb urwe ...tak we mnie to wzburzenie urosło

Gość łeeeeeeee
jestescie niepowazni.... autentycznie. robic problem w zwiazku z kalendarza z goła panienka. ze swierszczyków. unikac takiego typu blablabla. ludzie proszę was. nie wiem z czego to wynika. kompleksy, niska samoocena,chora CHORA zazdrosc? nie wiem:O to zostaje jedynie zamkniecie w komórce bez dostepu do innych kobiet i mediów:O załosc:O

Gość posti
Dziecinada. Przecież to żadna tragedia,że ma kalendarz z panienką w bikini. Faceci to wzrokowce i lubią piękne widoki, obojętnie czy jest to panienka, czy samochód itp. Nie walcz z tym, bo moim zdaniem nic nie zyskasz, robiąc jazdy możesz być pewna,że na pewno go nie zdejmie! Możesz pójść na kompromis i poprosić,żeby zdejmował go na czas jak przychodzisz, bo nie czujesz się pewna. Może zapomni go powiesić ponownie i już nie powiesi. Nie męcz go,zęby zdjął go na zawsze, bo może się wkurzyć i zostawić Cię dla świętego spokoju. To tylko kalendarz, chyba wolisz,żeby gapił się w kalendarz a nie na żywo? Po za tym, nie sądzę,żeby siedział i sie wpatrywał w to, po prostu sobie wisi i już. Ile macie lat?

Gość wysmiewczyni
No co masz mu powiedziec jesli cie drazni to go zdejmij poprostu i tyle. A jesli Ci nie pozwoli to powiedz mu to co tutaj napisalas i zobacz jego reakcje. Jesli mu zalezy na tobie to go zdejmie bo jak tu niektorzy napisali to przeciez tylko glupi kalenadarz wiec nie ma powodu robic awantur z powodu kalendarza wiedzac ze cie to rani, a jesli nie zdejmie to sama wyciagnij wnioski. Lepiej unikac takich zakompleksionych chloptasi co to sie jaraja cale zycie kobitkami ze zdjec i rozkladowek.

Gość xyzzzxyzzzz
on uważa ze jestem chora z zazdrości..a z tego co wiem kto jest chorobliwie zazdrosny to wynika z tego ze czuje sie nie pewnie

Gość ja Ci dam radę
słuchaj, no facet tak mówi, bo faktycznie troszkę przesadzasz. Ja Ci mówię, ten miesiąc wytrzymaj, a na nowy rok mu kup inny kalendarz i po sprawie. Szkoda robić jazdy, bo tylko się będziecie kłócić a naprawdę nie ma o co.

a jego zachowanie to ewidetny brak szacunku dla twoich uczuc no i ciebie a co kalendarz ma wspolnego z uczuciami ? zastanawiałem sie przez chwile ...ale ni cholery nie znam odpowiedzi :O

Gość zrelaksowana dama
wcześniej nie wieszał takich kalendarzy,a w telefonie miał zdjęcia panienek?Może dostał ten kalendarz od kumpla i nie będzie kumplowi się tłumaczył,że go nie powiesił,bo dziewczyna mu zabroniła,wyśmiał by go że jest pantoflarzem...może o to idzie,nie wiem

Gość xyzzzxyzzzz
on ma 27 lat ja 24 nie zrobie draki o ten kalendarz ale zakomunikuje mu ze jak dostanie kolejny na nowy rok bo to wkoncu niedługo to sie wk...wie