Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarne baletki

Chcę być inna!

Polecane posty

Gość czarne baletki

Chodzi mi o związki z facetami - chciałabym być bardziej tajemnicza, niedostępna, lepiej wyglądać - no, słowem, silniej działać na mężczyzn. Na początku związku tak jest, ale im dalej, tym bardziej się rozbestwiam. Jestem marudna, zazdrosna, zamknięta w sobie, robię awantury o pierdoły... Robi się ze mnie taka "żona" w negatywnym sensie. Powtarzam ten scenariusz już któryś raz i serdecznie współczuję swojemu chłopakowi. Nie chcę tak dłużej! Co mam zrobić? Może powinnam pobyć sama przez dłuższy czas, rozwijać się, być samowystarczalna, żeby później nie musieć owijać się wokół faceta? A może znaczy to, że nie kocham go tak naprawdę? Problem może mocno wydumany, ale naprawdę chciałabym przez cały czas podtrzymywać wysoką temperaturę w związku, a zwyczajnie mi się nie chce... :(

Gość meerr
twoj problem nie jest wydumany, pracuj nad soba, bo bedziesz wciaz z siebie niezadowolona. to tak, jak wtedy, gdy obiecujemy sobie, ze pocwiczymy i solidnie sie pouczymy przez weekend a konczy sie na wpieprzaniu chipsow przed telewizorem. niesmak do samej siebie :O powiem ci jeszcze, ze gdy tak traktujesz faceta, a on to akceptuje tracisz do niego szacunek i twoj zwiazek robi sie jeszcze gorszy. Bledne kolo.