Peggy Brown. 0 Napisano Listopad 21, 2008 nie mas zjesc czesto tylko zadko i duzo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonima12 Napisano Listopad 21, 2008 pamiętam wtedy bardzo przytyłam. jak mama poszła znowu je kupić to aptekarka powiedziała że to właśnie coś z płodnością (MOŻE TO DO peritolu) i właśnie już nie kupiła nic i schudła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peggy Brown. 0 Napisano Listopad 21, 2008 z dwie paczki wzielam ale juz po tygodniu nie moglam zapiac spodni, mozecie wierzyc lub nie ale na mnie to dziala szkoda ze to nie jest tansze mama mi nie chce dawac kasy na to bo to chemia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ah_te_kobiety Napisano Listopad 21, 2008 dokładnie, częste jedzenie wzmaga przemiane materji. A nie chcecie chyba śmigać do kibelka rano i wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciocia dobrarada Napisano Listopad 21, 2008 a ile kosztuje peritol?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonima12 Napisano Listopad 21, 2008 oik 15-20zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciocia dobrarada Napisano Listopad 21, 2008 a jak lekarz mi nie przepisze? Kurcze chciala bym brac to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peggy Brown. 0 Napisano Listopad 21, 2008 juz pisalam u mni etabletki 20 sztuk 15 ziko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość antonima12 Napisano Listopad 21, 2008 PERITOL MOŻLIWE SKUTKI UBOCZNE: Często senność i oszołomienie, zwłaszcza na początku leczenia (szczególnie u małych dzieci), niekiedy niepokój, nadmierne pobudzenie i drgawki (szczególnie u małych dzieci), drżenia mięśniowe, zaburzenia koordynacji ruchów, bóle i zawroty głowy, dezorientacja, częstoskurcz, obniżenie ciśnienia, skórne reakcje uczuleniowe, nudności, suchość błony śluzowej jamy ustnej. Lek upośledza zdolność psychomotoryczną (W czasie leczenia nie wolno prowadzić pojazdów mechanicznych ani obsługiwać maszyn). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peggy Brown. 0 Napisano Listopad 21, 2008 jesli jestes szczupla to ci przepisze spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciocia dobrarada Napisano Listopad 21, 2008 a jak przestanę brać preitol to schudnę??chce przytyc tak z 8 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peggy Brown. 0 Napisano Listopad 21, 2008 no nie mozesz o brac cale zycie mysle ze nabierzesz nowych nawykow zywieniowych i waga sie utrzyma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ah_te_kobiety Napisano Listopad 21, 2008 peritol zamiast tego to kostkę twarogu dziennie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciocia dobrarada Napisano Listopad 21, 2008 tez mam taka nadzieje...czasem mam taki dzien ze moge wcale nie jesc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peggy Brown. 0 Napisano Listopad 21, 2008 u mnie to samo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciocia dobrarada Napisano Listopad 21, 2008 wiesz ile ja czasem potrafie zjesc? jem duzo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciocia dobrarada Napisano Listopad 21, 2008 a czasem znowu zachowuje sie jakbym miesiąc nie jadla i wszystko co mam przed oczami bym zjadla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Peggy Brown. 0 Napisano Listopad 21, 2008 ja jak mam chec to tez jem duzo a najwiecej w szole!! i wszyscy sie dziwia ze ja taka chuda a tyle wcinam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ah_te_kobiety Napisano Listopad 21, 2008 dużo czego??? o jakich porach?? regularnie?? czy jak masz ochotę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciocia dobrarada Napisano Listopad 21, 2008 lubie bułki, wędline jakies serki, chipsy... wieczorem lubie jesc rano nie bardzo;( i jak jestem w szkole czyli 11-12 godzinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ah_te_kobiety Napisano Listopad 21, 2008 a tak w ogóle to pijecie Dziewczyny wodę?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciocia dobrarada Napisano Listopad 21, 2008 jasne, zawsze mam przy sobie wode mineralną...chociaz popijam czesciej slodkimi,gazowanymi napojami zeby wiecej kalorii bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koszmarnybrzydal 0 Napisano Listopad 21, 2008 Ciam__ , mówiąc żartem, chętnie pozbędę się moich 20 kilogramów. Chcesz? Pozostała stówa mi wystarczy... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ah_te_kobiety Napisano Listopad 21, 2008 czyli robisz to co ja całe życie, omijasz podstawowy posiłek!!!! śniadanie dostarcza energii a jak nie zjesz to energia brana jest z mięśni i zapasów więc chudniesz albo stoisz w miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciocia dobrarada Napisano Listopad 21, 2008 rano musze sie zmuszac... dziwne to jest, naprawde nie moge rano nic przelknąć...musze sie troche rozruszac zanim cos zjem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ah_te_kobiety Napisano Listopad 21, 2008 zacznij jeść śniadanie jak wstajesz!!!!! nie pij kawy na dzień dobry bo zamula tylko zjedz jakieś płatki z musli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ah_te_kobiety Napisano Listopad 21, 2008 eeeee mleko z musli :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciocia dobrarada Napisano Listopad 21, 2008 kawy nie pije wcale. Rano platki jem(przynajmniej staram się) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ah_te_kobiety Napisano Listopad 21, 2008 ja pierwszy tydzień dosłownie mało nie zwymiotowałem jak jadłem śniadanie bo tak mi nie wchodziło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka963 0 Napisano Listopad 21, 2008 ja w gimnazjum też nigdy nie jadłam śniadania tylko dopiero w szkole ale niestety dzieki temu nie chudłam:( ale szczerze mówiąc wole miec z czego schudnąc niż mam byc taka chuda bo jak to czytam to widze że strasznie trudno jest wam przytyc ale bede trzymała kciuki. powodzenie. a co do tych tabletek to nie za dużo chemii?? trujecie sie dziewczyny. Przytyc ale nie mimo wszystko. pamietajcie że zdrowie najważniejsze. chyba chcecie miec w przyszłości dzieci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach