Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Bardzo wdzi臋czna

Kochana Best Bra!!

Polecane posty

Go艣膰 Bardzo wdzi臋czna

Kochana Best Bra! Obserwuj臋 to, co piszesz ju偶 od d艂u偶szego czasu... I chcia艂am Ci jako艣 podzi臋kowa膰, za to, co dla mnie zrobi艂a艣 (cho膰 pewnie w og贸le nie zdajesz sobie z tego sprawy;) ). Ot贸偶, dzi臋ki Tobie czuj臋 si臋 w ko艅cu bardzo atrakcyjn膮 dziewczyn膮, a by艂o to tak: prawie od dziecka wiedzia艂am, 偶e nie mam biustu, o takich nastolatkach, jak ja, m贸wi si臋 "absolutny brak biustu". W liceum by艂am bardzo, bardzo chuda, wi臋c nosia艂am push upy 70A i jako艣 dawa艂am rad臋;) na studiach zacz臋艂am ty膰 i mia艂am wra偶enie, 偶e dopiero wtedy w og贸le jako艣 zacz臋艂y mi prawid艂owo pracowa膰 hormony... ty艂am i ty艂am, r贸wnie偶 biu艣cie, ale wiesz, jak to jest, jak si臋 ma dwadzie艣cia jeden czy wi臋cej lat - tak ju偶 masz wdrukowane na sw贸j temat pewne przekonania ( u mnie: brak biustu), 偶e ci臋偶ko si臋 z nich wyleczy膰... Pierwszy, uwag臋 na to, 偶e nosz臋 za ma艂y stanik, zwr贸ci艂, jakie艣 3 lata temu, m贸j by艂y narzeczony... wpycha艂am si臋 w 75 B, on nam贸wi艂 mnie na 75C, czu艂am si臋 jak jaka艣 uzurpatorka, bo my艣lalam, 偶e "C" to giganty, a ja dalej tkwi艂am w przekonaniu, 偶e, chocia偶 przyty艂am, to dalej nie mam biustu, a ju偶 na pewno - 偶e nie mam 艂adnego, okr膮g艂ego, normalnego biustu, tylko "jakie艣 takie co艣"... Sama sobie robi艂am krzywd臋. 呕eby nie przed艂u偶a膰 - poniewa偶 p贸艂tora roku temu zn贸w mocno uty艂am, wr臋cz chorobliwie (wysz艂o szyd艂o z wora: mam powa偶ne problemy endokrynologiczne, jestem teraz w trakcie leczenia), kupi艂am stanik w wi臋kszym rozmiarze... 80C. To by艂o dok艂adnie 11 miesi臋cy temu. Potem zacz臋艂am wnikliwie czyta膰 to, co piszesz... Zrozumia艂am, 偶e ca艂y biust nosi艂am latami pod pach膮... Wiem, 偶e Ci臋 to, co pisz臋, mo偶e totalnie przerazi膰, ale te "bu艂y", kt贸re nosi艂am pod pachami, bra艂am za najzwyklejsze fa艂dy t艂uszczu i by艂am za艂amana tym, 偶e nie do艣膰, 偶e w ci膮gu paru lat z chudziny zrobi艂am si臋 t艂u艣ciochem, to jeszcze - prawie, 偶e p艂askim... Pod Twoim wp艂ywem, wygarniaj膮c do miseczek te wszystkie "poduchy", kupi艂am stanik ...80 E. To by艂o wiosn膮 tego roku. Wczoraj zn贸w posz艂am kupowa膰 staniki, zn贸w pami臋ta艂am o wszystkich Twoich sugestiach, o tym, ze stanik musi by膰 ciasny pod biustem i tak dalej... i kupi艂am - 75G. Best Bra, od ubieg艂ego roku schud艂am raptem 3 kilo, ale zmieni艂am zupe艂nie my艣lenie o sobie samej, bo moje piersi wygl膮daj膮 pi臋knie... To mi si臋 w g艂owie nie mie艣ci, jak bardzo krzywdzi艂am sam膮 siebie jeszcze rok temu... wiem, 偶e latami rozcz艂onkowywa艂am piersi na trzy cz臋艣ci (biust, "podpasze", "podbiu艣cie") i 偶e gdyby艣 zobaczy艂a mnie w styczniu w moim 80 C , to by艣 chyba trupem na miejscu pad艂a... Ale tak to jest, kiedy si臋 komu艣 z wiekiem zmienia figura, a on absolutnie, kompletnie nie ma 艣wiadomo艣ci w艂asnego cia艂a... Tak by艂o ze mn膮 i gdyby nie ty, dalej uwa偶a艂abym si臋 za bezbiu艣ciast膮 kalek臋... A teraz z dnia na dzie艅 moje cycki wygl膮daj膮 coraz lepiej, wszyscy dooko艂a to widz膮, kole偶anka, kt贸re znaj膮 mnie od pierwszej klasy podstaw贸wki, raz nie wytrzyma艂a i centralnie z艂apa艂a mnie za biust - bo chyba chcia艂a sprawdzi膰, czy nie jest sztuczny ;) z艂apa艂a - i zatka艂o j膮 z wra偶enia:) kiedy艣 nosi艂am staniki watowane, jak tylko mo偶na, a teraz nosz臋 takie mi臋ciutkie, cieniutkie na fiszbinach, i i tak mam - no po prostu wielkie piersi:) Dzi艣, jak wr贸ci艂am do domu i z nienacka spojrza艂am na siebie w lustrze, to poczu艂am si臋 jak supergwiazda... Jeste艣 moim Gokiem Wanem, cho膰 nigdy si臋 nie spotka艂y艣my i nigdy nie powiem Ci osobi艣cie, jak wiele Ci zawdzi臋czam, to wiedz, 偶e bez Ciebie moje samopoczucie by艂oby teraz zupelnie inne ni偶 jest:) nie wiem, czy wiedzia艂a艣, jak wspania艂e rzeczy robisz i jak bardzo pomagasz takim dziewczynom, jak ja:) ca艂uj臋 Ci臋 mocno! i 偶ycze Ci wszystkiego, co najlepsze:) Twoja Bardzo Wdzi臋czna A.K.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Podaj dalej
ja nadal szukam swojego biustonosza ale ja mam malutkie piersi:P heh kupowalas biustonosz w necie czy w sklepie ajak tak to gdzie?:D mnie osobiscie troche przeraza cena... bo na stanik zawsze 50zl maks a teraz trzeba bedzie wydac ponad 100 nawt 150 jak widzialam:)

Udost臋pnij ten post

a wed艂ug mnie to jaka艣 podpucha by klikn膮膰 i wej艣膰 w te dwie strony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bardzo wdzi臋czna
Kupi艂am w triumphie, jak zawsze, za 128 z艂 sztuka... Mam u nich kart臋 sta艂ego klienta, a wi臋c przys艂uguje mi obnizka 7%, normalnie zap艂aci艂abym za jeden oko艂o 140 z艂... wiem, 偶e to du偶y wydatek, ale op艂aca si臋, naprawd臋:) to jest fenomenalne uczucie, kiedy widzisz, jak nagle si臋 okazuje,偶e masz zupe艂nie 艂adn膮 figur臋;) 呕eby by艂a jasno艣膰 - wiem, 偶e czasem Panie w triumphie pomagaj膮 przy doborze rozmiar贸w, ale ja si臋 zawsze tak wstydzi艂am, 偶e kto艣 mia艂by mnie zobaczy膰, 偶e nie by艂o opcji... Dopiero wczoraj, jak ju偶 w艂o偶y艂am to moje 75G, to wci膮gn臋艂am na nie koszulk臋 (obcis艂膮) i spyta艂am ekspedientk臋, czy wg niej mo偶e by膰... Powiedziala to, co w sumie sama wcze艣niej zauwa偶y艂am;) czyli, 偶e jest baardzo dobrze:) to i tak jest wielki progres, bo jakis czas temu na pewno bym si臋 nawet na tak膮 konsultacj臋 nie zdecydowa艂a;) Best Bra mog艂a by膰 - i jest - moim jedynym ratunkiem:) kurcz臋, jak si臋 ma kompleksy, to naprawd臋 to jest dramat... Ale ja si臋 z nich lecz臋:) Powoli, ale skutecznie, mam nadziej臋:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Podaj dalej
aaa to gratluje moja droga:) Ja niestety w Triumphie nei kupie bo poszukuje rozmairu 65E lub 65D jeszcze sie okaze;p no a tam z tego co wiem takich nie ma;D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Podaj dalej
bezzz te strony sie generuja automatycznie niestety;/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Podaj dalej
karygodne zachowanie a jaki rozmair ci wyszedl na stonce podawanej przez nasza bogini bra_best?:D i czy miezrylas juz te rozmairy:P

Udost臋pnij ten post

nie wiem jak膮 Best Bra poda艂a stron臋.... szczerze powiem, 偶e nie szuka艂am, dopiero kilka dni temu trafi艂am na posta, 偶e zazwyczaj mamy 藕le dobrane staniki.... je艣li chodzi o mnie jestem tego pewna.... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Podaj dalej
ja tez jestem pewna nosze te swoje 75B z wata w srodku i mam za luzno pod biustem.... bez ramiaczek mi zjezdza na brzuch (mam 70 pod biustem scisliwie mierzac..) http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ tu mozesz sobie spr swoj rozmiar i poczytac cos na temat idealnych stanikow;)

Udost臋pnij ten post

no wlasnie sprawdzilam... jestem w szoku, bo zawsze panie w sklepie, nawet niestety w triumphie w lodzi doradzaly mi 75 B Mam 75 pod biustem i 89 w biuscie.... a teraz czytam ze powinnam miec 65G sk膮d taki dysonans :D??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Podaj dalej
z tego ze biust ma podtrzymywac obwod pod a nie ramiaczka;) no i kazdy biustonosz sie hmmm rozciaga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bardzo wdzi臋czna
Podaj dalej, faktycznie, szukam na stronie triumpha stanik贸w z obwodem 65 i wygl膮da na to, 偶e ich w og贸le nie maj膮... Niedobrze...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Podaj dalej
tylko wiesz;p uprzedzam ze taki rozmiar ciezko niestety znalezc:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Podaj dalej
no niestety:P mi proponuja 70C.... ale co z tego jak on sie rozciagnie... i ebdzie z tego 75 skoro ja pod mam rowni贸tkie 70:D

Udost臋pnij ten post

hmm nie mieszkam w polsce, moze bedzie mi latwiej ?? a jak nie to zamowie jakis przez internet... dla dobrego samopoczucia warto ryzykowac nawet nie trafionym za pierwszym razem zakupem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bardzo wdzi臋czna
Wiem, 偶e maja mie膰 now膮 kolekcj臋 pod koniec listopada z coraz bardziej ciekawymi rozmiarami - mo偶e wtedy co艣 zaproponuj膮? W ka偶dym razie widzia艂am (nie na stronie, a w ich katalogu), 偶e ma si臋 pojawic sporo stanik贸w z miskami E, F, G... Niestety, nie mam poj臋cia, w jakich obwodach...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Podaj dalej
karygodne zachowanie jesli nei w polsce to masz szczescie bo chyba tylko u nas male obwody sa taka rzadkoscia;) Wiele pan ekspedientek pytajac je o 65D czy E przy moi malym biuscie patrza jak na idiotke... Polskie realia;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bardzo wdzi臋czna
Karygodne zachowanie, nawet, jesli mia艂aby艣 zacz膮膰 przemian臋 od rozmiaru 70E/F, oczywiscie tylko w przypadku, kiedy naprawd臋 nie b臋dziesz mog艂a dosta膰 65G, to i tak warto:)

Udost臋pnij ten post

:D by艂am na zakupach kupi艂am brytyjskie 32F bo niestety 30G nie mieli. Ale co najlepsze, pani mi doradzi艂a w艂asnie ten stanik. Zawsze nosi艂am usztywniane wypychane poduszkami staniki i moje piersi wygladaly w nich na mniejsze, niz teraz... A teraz mam stanik w ogole nieusztywnionyniemalze caly koronkowy....jestem pod wrazeniem schodz膮 mi si臋 w ko艅cu piersi \"do 艣rodka\" a nie ucekaj膮 \"pod pachy\" :D :D:D:D I tak bede musia艂a naby膰 usztywniany, bo moje sutki s膮 bardzo wra偶liwe i przy lekkim wietrze nawet baaardzo stercz膮... ale to w przysz艂ym tygodniu, jak bed膮 mi臋li dostaw臋 :) teraz czekam na mojego ch艂opaka i jego reakcj臋, bo powiem szczerze, 偶e chyba nie da si臋 nie zauwa偶y膰 r贸偶nicy.... a na pewno nie da si臋 jej nie wyczu膰 :) dzi臋kuj臋 dziewczyny jeszcze raz najmocniej :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bardzo wdzi臋czna
Super:) a ja z tego wszystkiego posz艂am dzi艣 na basen, pierwszy raz od prawie dw贸ch lat:) i czu艂am si臋 bardzo fajnie:) absolutnie nie jak jaki艣 bezkszta艂tny hipcio, tylko jak bardzo atrakcyjna, miejscami mocno okr膮g艂a dziewczyna;) kostium mam jeszcze z wakacji, jednocz臋艣ciowy, br膮zowy, ale teraz czuj臋 si臋 w nim du偶o pewniej, ni偶 latem:) a jak si臋 ju偶 suszy艂am, tzn. w艂osy, a bylam ju偶 ubrana (oczywi艣cie mia艂am ten nowy stanik;) ), to dogada艂am si臋 z ratownikiem w kwestii karnetu i naprawd臋 wida膰 by艂o po tym go艣ciu, 偶e t艂umaczy mi z duu偶ym zaanga偶owaniem i 偶e mu si臋 najnormalniej w 艣wiecie - podobam:)

Udost臋pnij ten post

karygodne zachowanie gratuluje;) szkoda ze u nas nie ma takiego wyboru rozmiarow;p

Udost臋pnij ten post

O matko i c贸rko! Zarumieni艂am si臋 od pi臋t po sam czubek g艂owy i nie wiem co odpisa膰... Przecie偶 ja jestem tylko taki kalkulatorek co literki i liczby podpowiada ;D Wiem, 偶e dobry stanik zmienia wiele - niezale偶nie od wielko艣ci piersi - nie tylko pod wzgl臋dem fizycznym ale i psychicznym, dlatego te偶 staram si臋 jak mog臋 kierowa膰 dziewczyny w obj臋cia w艂a艣ciwych biustonoszy ;) I samo to, 偶e mog艂am pom贸c, podzieli膰 si臋 wiedz膮, potencjalnie poprawi膰 komu艣 samopoczucie (cho膰 przyczyniam si臋 te偶 do opr贸偶nienia portfela ;) ) jest ju偶 wystarczaj膮c膮 nagrod膮 :) Ale Tw贸j post to ju偶 po prostu co艣 niesamowitego i to ja Ci serdecznie dzi臋kuj臋 za niego, za to ca艂e ciep艂o i rado艣膰, kt贸ra z niego p艂ynie - w takich momentach naprawd臋 wiem, 偶e to co robi臋 ma sens :) 呕ycz臋 szybkiego pozbycia si臋 wrednego chor贸bska i szuflady pe艂nej przecudnych stanik贸w! Pozdrawiam bardzo, bardzo gor膮co i jeszcze raz dzi臋kuj臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bardzo wdzi臋czna
Best bra, super, ze odpisa艂a艣:) napisa艂am, jak jest:) naprawd臋 zrobi艂as ze mn膮 cuda, cho膰 o tym nie wiesz;) ca艂uj臋 ci臋 bardzo, bardzo mocno, nawet je艣li mia艂abys si臋 znowu zarumieni膰;) :* :* :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do karygodne
wybierz raczej na pocz膮tek 70E lub 65F. G b臋dzie za du偶e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Skinnn
BEST_BRA >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Moglabys podac swojego maila? Chcialabym Ci wyslac zdjecie mojego biustu i wymiary zebys mi poradzila co zrobic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Best bra ma maila w stopce...
the.best.bra@gmail.com :)

Udost臋pnij ten post