Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alice__

Mogę założyć taką kieckę na studniówkę?

Polecane posty

Gość gosiagosiagosia..............
jesli masz ladne szczuple nogi i jestes wysoka to czemu nie:) szyjesz czy kupisz?

Gość to cos jest po prsotu oblesne
Sorry, ale naprawdę tak myśle :( Jak lubisz być pośmiewiskiem, to proszę bardzo...

Gość Alice__
Nie no, trochę niska jestem, ale taka prawie średnia ;P nogi... mam raczej zgrabne, ludzie mi mówią, że mam ładnie wyprofilowane łydki - że nie wyglądają jak patyki. i jasne, że kupuję, szukam podobnej. może i trochę przesadzony ten dół, ale klasyczna bombka dla mnie za płaska ;P i dlatego podoba mi się taka bardziej ekstrawagancka. a może da się przerobić jakoś sukienkę żeby była bardziej szeroka? np. dobra krawcowa, która potrafiłaby ją udrapować czy coś.

Gość lifting up
up up up up......

hm ladna tylko za duzo udziwniona ale mysle ze mozna by bylo z niej zrobic cos boskiego:) dół sliczny... dobra krawcowa? A zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest oksymoron;P Ostatnio dowiedziałam się od "krawcowej", że sukienki się szyje tylko z satyny:P. Eh ja szyję sukienke i aż się boję co wyjdzie;p a też chce krótka;p

Gość kruca fuks
Ładna. Myślę, ze bedziesz wyglądała bardzo dziewczęco, zawsze to lepiej niż kieca do ziemi i na kole, jak u starej matrony.

Gość Alice__
dziękuję Wam za opinie. ta skórzana też mi się podoba, ale jak dla mnie - wybitnie nie na studniówkę ;] "dobra krawcowa? A zdajesz sobie sprawę z tego, że to jest oksymoron;P Ostatnio dowiedziałam się od "krawcowej", że sukienki się szyje tylko z satyny ." a to dobre ;d w zasadzie ja nie korzystałam nigdy jeszcze z usług krawcowej to nie wiem... aż takie kiepskie się zdarzają? ;p

Gość Dama_Kier yhyyh
Dobra jest:)

Gość ksia2020
Dół jest nawet OK ale góra to masakra :/

w takich sukienkach duzo dziewczyn chodzi teraz na studnioki, wiem, bo sama bylam w styczniu. takze jaesli planujesz byc oryginalna to odpusc sobie taka bo tez wzor ( marszczona bombka) robi sie juz oklepany

Gość Alice__
wiem, ta góra kompletnie nie na studniówkę. a ja myślałam, że w gąszczu rozkloszowanych sukien balowych z delikatnie drapowaną bombką będę się wyróżniać ;( nie mam innego pomysłu na tą sukienkę, tradycyjnej nigdy nie ubiorę, a i koleżanki z roku tez mówią, że krótkie biorą i to bombki... to ja już nie wiem :(( ale dzięki Wam wszystkim.

Gość evvvunia
jezu koszmar

Gość Luvia
Jeśli lubisz oryginalne i odważne kreacje, to czemu nie? Jest mnóstwo szalonych propozycji: http://cgi.ebay.pl/Party-PUMP-JLO-Minikleid-Blau-Rueckenfrei-Leggings-NEU-L_W0QQitemZ180262518554QQcmdZViewItemQQptZKleider?hash=item180262518554&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1399%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 http://cgi.ebay.pl/SeXy-GLAMOUR-ABENDKLEID-Kleid-Ball-Silvester-Gr-S_W0QQitemZ110315954927QQcmdZViewItemQQptZKleider?hash=item110315954927&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1399%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318#ebayphotohosting http://cgi.ebay.pl/CeLeBrItY-Bandeau-Abend-ReTro-Kleid-Ball-Dress-bOhO_W0QQitemZ220316216596QQcmdZViewItemQQptZKleider?hash=item220316216596&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1399%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318#ebayphotohosting Radzę poszperać na eBayu, ja tam kupiłam niedawno cudną mocno drapowaną bombkę i wiem, że jest niepowtarzalna ;)

Gość Alice__
Dziękuję Wam. Zakup dokonany ;]

• NAJŚWIEŻSZE