Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurcze nie wiem

co sie dzieje??czy to moze byc ciaza??????

Polecane posty

Gość kurcze nie wiem

witam.. moj problem polega na tym ze 10 dni spoznia mi sie okres zrobilam 3 testy( :D ) w dzien miesiaczki, 2 dni po terminie i chyba jakos przedwczoraj... negatywne a okresu brak... wczoraj mialam dziwna syt nagle zrobilo mi sie slabo, ciemno przed oczami, niedobrze... rozwazam 2 mozliwosci albo ciaza, a do zaplodnienia doszlo niedlugo przed okresem bo owulka sie przesunela i testy nie wykazuja albo jakies problemy, i stad spoznienie okresu... ale zeby az tyle?? dodam ze od pol roku po skonczeniu tabsow mialam okres regularny zawsze.. co o ttym myslicie?? czasem mnie mdli ale niezbyt na to zwracam uwage..

Gość kurcze nie wiem
aaa no i brzuch mi strasznie wydelo:D ale nie wiem czy to ma jakis zwiazek z tym.. jem tyle co zwykle

Gość kurcze nie wiem
nikt nie odpowie??:( wiem ze nie jestescie jasnowidzami ale czasem ktos ma takie sytuacje i chcialam sie dowiedziec czy ktoras z was miala moze podobnie??:)

Gość kurcze nie wiem
up:P

Test wykonane po dniu spodziewanej @ powinny być wiarygodne, choć zdarza sie, że wykrywają ciążę dopiero kilka dobrych dni po terminie @. Bardzo możliwe że przesunęła się owulka i stad opznienie @. Poczekaj jeszcze 3-4 dni i powtorz test, wtedy wynik powinien byc wiarygodny, wrazie czego zawsze mozesz isc na bete (badanie z krwi) ono daje 100% pewnosci. A ile dni minelo od niebezpiecznego stosunku?

Gość kurcze nie wiem
tzn kochal;ismy sie 22 pazdz i wtedy byla(tak mysle) owulacja... no ale wiadomo cos sie moze przesunac itp... pozniej tez byly stosunki ale juz dokladnie nie pamietam jakie dni..jutro ide na bete ale ta ciekawosc mnie dreczy tym bardziej ze dzwigalam wczoraj dosc duzo... niepokoja mnie te dziwne objawy, i ten moj brzuch:D moja siostra tez miala tak ze na poczatku ciazy jej dosc mocno wysadzilo brzuch.. to u nas rodzinne:P