jelinka 0 Napisano Listopad 21, 2008 Witam! Zbliza sie sylwester, a mi sie troszke przytylo. Odzywiam sie strasznie nieregularnie ze wzgledu na brak czasu. Studiuje 2 kierunki i w ciagu dnia jem same kaloryczne przekaski zeby uwienczyc caly dzien wieczorna obfita kolacja. Czas z tym skonczyc! Waze 66kg przy 165cm. Teraz jest weekend i jestem w domu wiec nie mam nawet co zaczynac diety, ale jak tylko wroce do swojego mieszkanka musze rozpoczac ostra walke o siebie! Nie chce widziec waleczkow tluszczu na swoim ciele i zakladac ciagle przymalawych ciuchow. Chce poczuc sie piekna i lekka. NIe wiem jeszcze jaka diete rozpoczne. Mysle ze ilosc kalorii bedzie sie wahala miedzy 500-1000kcal. Na cwiczenia nie mam czasu,wiec bede sie ruszala 2 razy w tygodniu przez 1,5h w ramach w-fu :) Chetnych zapraszam do przylaczania sie! Przez weekend mamy czas,zeby nastawic sie psychicznie na odchudzanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka963 0 Napisano Listopad 21, 2008 najlepiej bedzie określic sobie stałą "porcje"energii. np. codziennie 800 kcal. tak byłoby najlepiej bo 1000 a 500 to jest różnica. wypośrodkuj. zaczynasz od poniedziałku?? fakt że mi nie zostało dużo do zrzucenia ale chetnie sie przyłącze jeżeli moge:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stokrotka a ty to chyba Napisano Listopad 21, 2008 juz na kazdym topiku jestes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka963 0 Napisano Listopad 21, 2008 nie na każdym:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka963 0 Napisano Listopad 21, 2008 po za tym większośc topiców podupada a mi sie przydaje takie wsparcie grupowe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelinka 0 Napisano Listopad 21, 2008 stokrotko- zapraszam :) Wiem ze powinnam wyposrodkowac jakos kalorie, ale wiem ze jesli sobie zaloze ze jem np 600kcal i jakiegos dnia zjem 1000kcal to stwierdze ze skoro juz i tak limit przekroczylam to moge jesc ;) A jak sobie zaloze ze jem miedzy 500-1000kcal z uwaga na 500kcal to nawet jak przekrocze i zjem ten 1000kcal to nie rzuce sie na jedzenie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka963 0 Napisano Listopad 21, 2008 no chyba że tak:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka963 0 Napisano Listopad 21, 2008 mam nadzieje że nam sie uda schudnąc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelinka 0 Napisano Listopad 21, 2008 A w jaki sposob schudlas 6 kg w 2 tyg? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka963 0 Napisano Listopad 21, 2008 najpierw ograniczałam i dużo cwiczyłam. pózniej byłam na diecie dżokejskiej ale skończyło sie to efektem jojo. a pózniej jechałam na czekoladzie bo nie miałam czasu nic innego zjesc a miałam dużo nauki wiec jadlam 2 czekolady dziennie i schudłam dzieki temu 1kg w 1 dzien:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelinka 0 Napisano Listopad 21, 2008 Efekt super- gratuluje :) Tez bym tyle chciala zrzucic w pierwsze 2 tygodnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelinka 0 Napisano Listopad 21, 2008 A co to ta dieta dżokejska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka963 0 Napisano Listopad 22, 2008 znalazłam ją w gazecie. w necie nigdzie nie ma. Śniadanie:1 jajko na twardo + kawa z łyżeczką cukru II śniadanie: 10 dag sera żółtego Obiad: (stek) ja jadłam pierś z indyka któa warzyła ok. 0,4 kg Podwieczorek:1 jajko, herbata Kolacja: szklanka soku owocowego lub jarzynowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelinka 0 Napisano Listopad 22, 2008 Czyli coż na wzór diety białkowej :) Na mnie zawsze diety białkowe dzialaja najlepiej ale sa dla mnie najmniej smaczne wiec rzadko stosuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka963 0 Napisano Listopad 22, 2008 tak tylko po tej niestety jest murowany efekt jojo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelinka 0 Napisano Listopad 22, 2008 No dziewczyny, zostaly ostatnie 1,5dnia luzu :) Mozecie powoli zaczac myslec o dietce :) Zapraszam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka963 0 Napisano Listopad 22, 2008 no ja już myśle ale dzisiaj mam gołąbki wiec bedzie dużo jedzonka. to moje ulubione danie wiec zawsze dużo tego jem;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pasadenka 0 Napisano Listopad 22, 2008 Hej, też się przylączę od poniedziałku bo dziś mam urodziny więc pełno żarcia, a jutro pewnie będę jeśc resztki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka963 0 Napisano Listopad 22, 2008 ojj znam ten ból.. wtedy to trzeba przełożyc dietke bo jak jest tyle pyszności w domu to ojjj korci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelinka 0 Napisano Listopad 23, 2008 No dziewczynki! Jutro wielki dzien. Zaczynamy zmiane na lepsze :) Mam nadzieje ze wszystkie jestescie zwarte i gotowe :) Rano sie zwaze i pomierze i podziele sie z wami ta jakze z pewnoscia nieprzyjemna niespodzianka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronika21 0 Napisano Listopad 23, 2008 ja tez chce z wami troszke powalczyc moge?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelinka 0 Napisano Listopad 23, 2008 Jasne,zapraszamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stokrotka963 0 Napisano Listopad 23, 2008 ojj tak jutro sie zacznie wrr... a ja przez ten weekend przytyłam. jutro wam podam wage i moje wymiary ale z 2 kg mi napewno przybyło:( kurcze a już tak dobrze mi szło. no trudno:) żyje sie dalej. to do jutra i powodzenia wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danielaaa Napisano Listopad 23, 2008 wpraszam sie do Was:) dam znac jutro jak poszlo i trzymam za nas kciuki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kaczuszka28 0 Napisano Listopad 23, 2008 chętnie się przyłaczę i jak tylko będe miała czas to napiszę;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Klaudia_ 0 Napisano Listopad 23, 2008 bedę Cie odwiedzać, powodzenia:) ja od jutra wprowadzam male zmiany w menu wiec tez jakby zaczynam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość puella21 Napisano Listopad 23, 2008 mogę tez się przyłączyć?? :) próbowałam sama ale jakoś nie mogę znaleźć w sobie motywacji... zależy mi na pozbyciu sie 5-7 kg. mam 174 cm wzrostu i ważę 65 kg.... Diety nie zamierzam mieć bardzo radykalnej bo wiem ze na takiej nie wytrzymam. wiec po prostu zmniejszę ilosc kalorii i przede wszystkim to co jem- więcej owoców i warzyw, chudego mięsa i ryb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelinka 0 Napisano Listopad 23, 2008 Ciesze sie, ze tyle nas jest :) Mam nadzieje,ze wszystkie wytrawmy do konca :) Jutro pierwsza spowiedz :) Licze na pelna frekwencje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jelinka 0 Napisano Listopad 24, 2008 Oj, mam wiecej do zrzucenia niz mi sie wydawalo :( Waze 67kg przy 165cm. Z wymiarkami jeszcze gorzej, te podstawowe to: talia-79cm brzuch-90cm tylek-100cm udo-58cm Masakra! Dawno nie wazylam tak duzo! Biore sie ostro za siebie. Za 2 tyg chce zobaczyc 5kg mniej na wadze, a do swiat chociazby 8kg mniej.... Moze wydawac sie ze to za duzo,ale bede usatysfakcjonowana z kazdej straty kg. Nie wiem jak moglam dopuscic do takiego stanu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxi king Napisano Listopad 24, 2008 cześć dziewczyny! z przyjemnością dołączę do Was :) jutro się dokładnie zważę, ale mam coś około 70 kg przy 170 cm. najlepiej chciałabym również z 8 kg do świąt zrzucić, ale zobaczę ile mi się uda. planuję ograniczać kalorie (jak najmniej jeść) i ruszać się. mam nadzieję, że będę mogła z Wami powalczyć o szczupłą figurkę :) pozdrawiam do wieczora :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach