Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika1718

musze schudnac 10 kg

Polecane posty

ale wiecie co wszysyc mówią ze jak sie je dużo białka to mięśnie sie rozbudowuja. a u mnie nie było czegoś takiego. raz byłam na diecie przez ponad miesiąc jechałam na samym białku zreszta teraz też cały czas prawie że jade na białku rzadko sie zdarza żebym jadła weglowodany i właśnie nie mam przyrostu masy mięśniowej tylko normalnie chudne:)

tak sobie psotanowilam ze tylko maslanka jedna dzxiennie i trwalam w tym i chudlam wiec bylam zadowolona ;D

Gość justka216
hej dziewczyny.ja tez chce schudnac 10 kg.do sylwestra chociaz z 5 kg zeby mi uszlo ale nie wiem jak sie do tego zabrac,moze cos doradzicie.niedawno stosowalam diete 10 dniowa schudlam 6 kg,warzylam 48kg no ale cholerne jojo z mojej winy bo zaczelam jesc jak chora i dodatkowo poza utraconymi kilogramami wrocilo z nawiazka.teraz chce schudnac do 50kg bo to waga prawidlowa przy moim niskim wzroscie.jak zaczac prosze pomnozcie.od jutra troche sie oczyszcze,woda,herbatki ziolowe i jogurty naturalne w chwilach napadowych.takze pierwszy dzien poswiece na oczyszczanie organizm7u i zastanowienie sie co dalej a puki co prosze was o rady skuteczne.pozdrawiam.przyjmiecie mnie?

Gość weronika1718
Ja zaczelam diete jogurtowa ale jem tylko same jogurty i tak postatam sie przez 2 tygodnie moze cos schudne

Gość weronika1718
kto wie ile bym mogla schudnac przez 14 dni diety jogurtowej???

moim zdaniem w tej diecie jogurtowej jest duzo jedzenia az za duzoo....ja to bym bardziej stawiala na diete norweska...ktora od jutra chce sobie zaczac stosowac powiedzcie ciezko jest na niej wytrzymac?

nie wiem miałam ją stosowac i jakoś wkońcu jej nie zastosowałam ale sie nad nia zastanawiam. chyba od pon. na nia przejde. bede na niej 14 dni a pózniej na diete south beach żeby utrzymac wage:)

Gość weronika1718
Od jutra zaczynam diete jogurtowa i bede na niej przez conajmiej 2 tygodnie i napewno wam powiem czy cos dalo czy nie a ktos chce sie przylaczyc??

Gość fain
var tab = new Array(); tab = 12; tab = 26; tab = '_blank'; tab = 300; tab = 250; tab = 2561; tab = 'default;f0fff;Arial;;1_1-1_2-1_3-1_4;1_1;1;'; eWidget.init(tab);

Gość gość
Ja kiedys bylam w takiej sytuacji, musiaam szybko schudnac, bylam zrozpaczona gdyz moja sylwetka musiala sie naggle poprawic, bo mialam wyjazd na wakacje z chlopakiem, o ktorym dowiedzialam sie 2 tyg przed bo postanowil mi zrobic niespodzianke,zastosowalam glodowke oczyszczajaca ,a le peklam, nie wytrzymalam tak dlugo jak chcialam trwala ona 2 dni tylko, postanowilam poszukac czegos w interneecie i trafilam na to http://track.acaiberry900.pl/product/AcaiBerry-900/?pid=129&uid=4300 troche zmienilam nawyki zywieniowe ii w 2 tyg spadlo 6 kg

Gość gość
Najważniejsze Zdrowe Odchudzanie. Moje drogie cały czas apeluję nie stosujcie tabletek i proszków to bardzo szkodliwa chemia typu Chiński meizitang, błędne koło, pewna choroba i efekt jo-jo!!!. Różne diety typu: Dieta proteinowa dr Dukana, Dieta 1000 kalorii ,Dieta 1200 kcal, Dieta 1500 kcal i inne prowadzą do odwitaminizowania i odmineralizowania organizmu to bardzo nie zdrowe. Z własnego doświadczenia jeżeli już to zachęcam do zaparzania i picia suszu Ziół Tybetańskich ale tylko suszu i oryginalnych Tibetan Herbs. Nigdy tabletki czy proszki typu Alli, Term Line, Alveo, Elvia, Lida, Linea, Sibutril, Sibutramin, Adipex NOVOSLIM, ASYSTORSLIM, Meridia i itp- trucizny. TO TOKSYCZNE CHIŃSKE CHEMICZNE SRODKI. Stosujcie zawsze tylko parzony naturalny susz ziołowy oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez jo-jo naprawdę. Światowa organizacja zdrowia (WHO) uznaje Zioła Tybetańskie za nieliczną bardzo skuteczną metodę odchudzania. Ja przez 5 miesięcy bez diet i bez wyrzeczeń pijąc Tybetańskie Zioła i dbając o trochę ruchu schudłam 16 kilogramów.

Gość gość
Ja za to zrezygnowałam z pieczywa i cukrów, nie jadłam też ziemniaków i makaronów, wogóle wyrobów mącznych, i efekty super, szybko schudłam, piłam również 2 litry wody, robiłam brzuszki codziennie i podkręcałam metabolizm tabletkami be slim zielona kawa, schudłam 12 kg w 1,5 miesiąca i dalej utrzymuje tą dietę, ale już nie chudnę tak drastycznie.