Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gekon1979

Kiedy czas na pierwsze przytulenie jej do siebie / objęcie?

Polecane posty

Nakreślę sytuację: Spotkałem się z nią 3 razy. Wiem ze to mało ale za każdym razem spotkania były jak najbardziej udane:) Co mi zresztą powiedziała. Co więcej napisała mi smsem, że czuje się swobodnie przy mnie. Czy mam to odebrać jako zachętę z jej strony na moje dalsze kroki? Jak dalej postąpić, żeby nie stracić do tej pory tak dobrze zapowiadającej się znajomości i możliwie, że czegoś więcej? jak w temacie. Czy po trzech fajnych spotkaniach taktownym by było objęcie jej? Nie mowie tu o ściskaniu się i dawaniu buziaków. Tylko zwykłe objęcie w talii.

Gość a jak sie witacie
na spotkaniu?

Objęcie w talii na pierwszy raz to zbyt intymne. Proponuję Ci położyć rękę na ramieniu.

Gość taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
najwyzsza pora!

Jak pisałem to były dopiero albo i aż 3 spotkania więc jak do tej pory to tak zwyczajnie jak znajomi \"cześć, cześć\" i wymiana uśmiechów.

Gość a jak sie witacie
okej, spoko:) wiesz, ja np ze swoim podajemy sobie reke, co dla mnie jets mega kicha:D zacznij lapac z nia kontakt fizyczny. jak ywobrazasz sobie z nia to przytulenie? kiedy mialoby nastapic?jelsi to bylby pierwszy kontakt, to tak troche niezrecznie, bo niewiaodmo co i jak, pewnie wyszloby sztucznie, moze zlap ja za reke i powiedz, ze ma sliczne dlonie-jelsi Ci sie podoba, czy na przywitanie obejmij ja lekko, pozniej w czasie rozmowy niby przypadkowe dotkniecie itp. powodzenia.

Gość a jak sie witacie
jesli Ci sie podoba, jesli ma zadbane itp.. sorry za literowki.

przytulanie na 3 spotkaniu ahahahahahahahahahahaha ty lepiej do łóżka ja zaciągnij bo Ci zwieje jeszcze 29 lat i nie wie co ma zrobić :O gdzie Ty się uchowałeś

Hmm myślałem żeby tak niby przypadkowo np. jak przechodzimy kolo sklepów chodnikiem albo w galerii jakiejś i wtedy do niej :"oo wstąpmy jeszcze do tego sklepu chciałbym to zobaczyć" i ją jakby "nakierować" w stronę tegoż sklepu kładąc rękę na jej ramieniu albo talii? Wiem ze to dla niektórych może wydawać się śmieszne i małostkowe ze czepiam się takich szczegółów ale naprawdę ostatnia rzeczą jakiej bym chciał to to że by się wystraszyła tego mojego objęcia czy dotknięcia i już więcej jej nie zobaczyłbym.

Gość gwiazda 29
no wie wierzę w to co czytam, juz z nia powienines za rękę smigac w tym wieku

"piąte koło" , tu nie chodzi o wiek, każda dziewczyna jest inna i inaczej może zareagować tak samo jak i sytuacja dlatego może macie jakies wyprobowane sposoby ( faceci) albo ktore zagrania się wam podobają( kobiety) ?

Gość glos rozsadku
wypada tylko przetrzec oczy z niedowierzaniem....:-)

stary przecież Ci napisała że się czuje przy tobie swobodnie więc śmiało ją możesz przytulić a nie czaisz sie jak lis do jebania a jak ma nie mało latek to tez jej hormony buzują ale przecież Ci nie powie bo wyjdzie na nimfomankę więc ją przytul potem pocałuj i do łóżeczka no ja nie wiem tylko ja tak mam :O?

Gość hehehe a ja
przytuliłam faceta po pierwszej randce, czy to źle:D może gafe palnęłam:D:D:D

tak tak każda jest inna :D:D:D a to dobre trochę wina i wszystkie takie same się raptem robią ale Ty naiwny jesteś :D

Gość a jak sie witacie
piate kolo- nie krytykuj go az tak, chlopak moze jest troche niesmialy.

Gość a jak sie witacie
ja tam po winie nie bylam wcale latwa:D

on nieśmiały ona nieśmiała i tak będą się bawić w przytulanie przez pół roku a natura się domaga w końcu go kopnie w dupę bo nie wiedział co zrobić z tym czymś między nogami

nie była byś ahahahahahahahahahaha :D:D:D:D wino świeczki nastrojowa muza kwiaty na dzień dobry dla rozpoczęcia nastroju była byś była

Gość hahahehehihi
chciabys aby bylywszystkie takie :P

Gość a jak sie witacie
bylo wino, bylo ciemno, byla nastrojowa muzyka:D i lozko pod nami:D

jak tu przedmówczyni napisała że ona przytuliła chlopaka na pierwszym spotkaniu. No właśnie. Ja miałem podobną sytuację z inną dziewczyną. Ona na pierwszym spotkaniu się do mnie przytuliła na pozegnanie i dala mi buziaka w policzek. Heh, Nie spodziewalem się tego, ale coż juz wiecej się nie widzieliśmy tzn. z mojej winy bo srednio mi się podobała a tu nagle taki fizyczny kontakt. Przestraszyłem się chyba trochę. Więc moze to działac w drugą stronę, ona tez moze sie przestraszyć. : /

Gość a jak sie witacie
no dobra, ale to nie jets pierwsze spotkanie, skoro sie z Toba spotyka, to znaczy, ze sie jej podobasz, skoro pisze smsy, ze dobrze sie z Toba czuje itp, to cos znaczy, nie uwazasz?

Gość zimne popołudnie
jak jest odpowiedni facet, to mi nie potrzeba wina czy szampana aby mi odwaliło :D z obecnym facetem całowałam się na 3 spotkaniu, ciągnęło nas do siebie niesamowicie...i nadal ciągnie, już 2 lata razem jesteśmy :)

masz chłopie branie to działaj bo ci rybka podzióbie przynętę i zwieje jak to tatuś mówił ucząc mnie łowić ryby " synu nagłe wygięcie szczytówki oznacz branie "