Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem czy iść z tym

Nie wiecie co to może być? - Ból w dole pleców.

Polecane posty

Cześć. Od wczoraj boli mnie prawa dolna część pleców, gdzieś jakby nerki. Są to dość bolesne ukłucia. Co to może być? I jeśli nerki to jakie byłyby konsekwencje jeśli nie pójdę do lekarze? Co byście mi doradzili?

nie orientujecie się? :(

Nie wiem, czy powiem o tym samym, ale ja mam bóle w dole pleców, ale ze strony kręgosłupa zdecydowanie, na pewno nie narządów wewnętrznych. I to, co mi jest (mam 22 lata) to, zauważyłam, jakaś nowa przypadłość mojego pokolenia, bo coraz więcej osób które znam mają to samo ... Jeszcze nie wiem, co mi dolega, ja do lekarza zawsze się zbieram miesiacami.

Mozesz sprawdzic czy to nerki-niech ktos puknie sie w plecy w okolice nerek.Jezeli bedzie bolalo to znaczy ze to nerki a jezeli nie to moze byc to kregoslup albo korzonki.

Mnie to zaczęło boleć wczoraj wieczorem... nie wiem.. To kłucie jest okropne.

moze to rwa kulszowa?? ten bol ciagnie mi sei zawsze z jednej strony od dolu plecow do nogi i to zawsze jak zrobie jakis ruch

A to puknięcie ma być mocne? I czy na pewno bezpieczne :D Nie chciałabym się później tłumaczyć lekarzowi, że biłam się po plecach, żeby sprawdzić czy to nerki :D

a mówilibyście żebym poszła do lekarza, czy jeszcze odczekać parę dni?

jak korzonki to idz ,albo wygrzej na umieralam prawie na korzonki i na nerki okropne boleee

Gość HURAGAN NA TWOJEJ
no wiec tak kochana masz nadwyrezony kregoslup przemeczylas lewa strone z czego bol po prawej musisz lezec jak sie schylasz to jak bys miala klucac przy zgietych nogach nigdy prze nigdy na wyprostowanych z uklonu nie nos ciezkich torebek a jak musiz to na zmiane pozmoze ci voltaren i tabletki przeciwbolowe po 3 dniach przestanie :)