Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xzcxczxcczx

O osobach SZCZUPŁYCH.

Polecane posty

Gość xzcxczxcczx

Kefeteriusze: czy podchodzicie do swoich znajomych przy tuszy, i mówicie im "Matko!!! Jaki jesteś gruby! Schudnij trochę!"? Wątpię. Jestem osobą szczupłą. I ciąglę słyszę "Jaka ty jesteś chuda! Czy ty w ogóle coś jesz? Przytyj trochę!" Dlaczego ludzie nie mają za grosz kultury? Dlaczego nazwanie osoby otyłej "grubą" to chamstwo, a nazywanie osób szczupłych "chudym" jest jak najbardziej ok? Wypominanie szczupłej sylwetki w taki sposób, w jaki to przedstawiłam również jest na miejscu, ale gdyby zwróciło się taką uwagę osobie puszystej to byłby znak braku kultury... Mam już dość docinek osób z mojego otoczenia na mój temat. JESTEM JAKA JESTEM, jem normalnie, jestem zdrowa. Mam taką sylwetkę i nic na to nie poradzę. Pomyślcie trochę zanim znowu kogoś zaczepicie.

Dlatego Ci tak mówią, bo na bycie szczupłym (tudzież, innymi słowy, chudym) jest społeczne przyzwolenie.

Gość nie rozum iem
generalnie to fajnie jest byc skinny , a znasz osoby ktore chcialy by byc puszyste i dlatego sie obrzerają?

Gość xzcxczxcczx
Ale ja np chciałabym przytyć, a nie mogę! Tak samo jak tłuści chcą schudnąć.

Gość lflflfl
To jest tylko i wyłącznie wina twojej postawy. Gdybyś raz i drugi dała ostry odpór takim uwagom, nikt więcej nie ośmieliłby się na takie teksty. Ludzie komentują różne rzeczy. Albo NIE KOMENTUJĄ, bo nie mają śmiałości, po prostu. Widać tobie można swobodnie nawrzucać.

Gość xzcxczxcczx
może to przez to, że podczas anala spalam dużo więcej kalorii niz podczas zwykłego obciągu... :(

Podszyw durny. Żadna osoba komnetująca Cię nie jest dla Ciebie złosliwa ani chamska (przynajmniej świadomie). Moja koleżanka też nie umiała przytyć, poszła na gastroskopię, wykryli jej tam coś i wyleczyli, A jeśli nic Ci nie siedzi w żołądku, to pozostaje jeszcze skontrolowanie gospodarki hormonalnej. Albo wręcz od tego zacząć.

Gość Utrata kontroli
Otyli ludzie Ci zazdroszczą. Estetyczniej wygląda osoba szczupła :). Na świecie jest więcej "grubasów" niż ludzi szczupłych- przecież prawie wszyscy wiecznie się odchudzają- zwłaszcza kobiety.:P

Gość autorkatematu.......
Miałam gastroskopię, jakiś czas temu miałam problemy z żołądkiem: jak się okazało, wszystko jest ok a szczupła jestem od zawsze. "To jest tylko i wyłącznie wina twojej postawy. Gdybyś raz i drugi dała ostry odpór takim uwagom, nikt więcej nie ośmieliłby się na takie teksty. Ludzie komentują różne rzeczy. Albo NIE KOMENTUJĄ, bo nie mają śmiałości, po prostu. Widać tobie można swobodnie nawrzucać." Nie zrozumiałaś mojego postu. Nawet osoby, z którymi rozmawiam po pierwszy raz rzucają takie teksty. Nie jest to wina "mojej postawy", ale nietaktu jaki niektórzy sobą reprezentują.

Gość gfgfgfgfgfgf
No, ja raz potraktowałam "jak należy" wypominającą mi moją wagę dziewczynę przy tuszy. I potem byłam za to u dyrektorki :)