Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze glupie pytanie ale...

mozna miec okres a nie miec owulacji?

Polecane posty

Pytanie moze glupie, ale ja sie boje, ze u mnie moze tak byc. Mam okres prawie jak w zegarku (dzieki witaminie B6 i magnez ktory biore), ale gdy przychodzi mniej wiecej polowa cyklu nie widze u siebie sluzu tzw plodnego. ogolnie mokro mam ale to raczej mokro jak bym siku zrobila (sorry ale nie wiem jak okreslic to) i raczej nic sie nie ciagnie. Czy to oznacza brak owulacji? Moze jest cos co by mi pomoglo?

Gość lflflfl
Oczywiście że tak! Co za pytanie. Jest nawet takie pojęcie "bezowulacyjne cykle".

Gość Glos rozsadku
Napewno ginekolog by ci pomogl a cykle bezowulacyjne zdazaja sie ok 2 razy w roku u kazdej kobiety zdrowej Z tego co opisujesz to masz sluz bo on nie musi sie ciagnac kazda kobieta ma inaczej wyjscie zaczac mierzyc temperature i prowadzic obserwacje bo z opowiesci nic nie wynika

Wiem, ze istnieje pojecie cykl bezowulacyjny, ale myslalam, ze to taki po ktorym nie ma sie okres i trzeba go wywolywac. moja znajoma miala cxos takiego i miala miesiaczke raz na rok. ja mam miesiaczki mniej wiecej co miesiac wczesniej nieregularnie teraz juz bardziej regularne dzieki wit B6. jednak wlasnie niepokoi mnie ta sprawa z sluzem. bo owszem mam niby mokrawo ale nic mi sie nie ciagnie:((

oczywiscie ze sa cykle bezowulacyjne, stad tyle staran o dziecko i nic, bo okres jest a ciazy nie ma