Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zeniobia

pielęgnacja twarzy 22/23 latki

Polecane posty

Gość zeniobia

pytanie do zorientowanych - jakich kosmetyków do twarzy mogę bezpiecznie ozywać w tym wieku?Czy kremy przeciwzmarszczkowe powinnam zacząć stosować?

Hej ~! ja mam 23 lata a uzywam kremow glownie matujacych i z seri anty;) Mysle , ze to zalezy od tego jaka masz cera. Ja mam mieszana i dbam glownie o to zeby zadne niespodzianki mi nie powyskakiwaly ;) Z kolei u mojej kolezanki 23 letniej zauwazylam na polce kosmetyki z seri wlasnie przeciw zmarszczkowej;)

Gość gość
Ja uzywam Farmona Twarz Serum regenerujące do twarzy, jest bardzo dobre, kiedyś kupowałam je w aptece ale kosztuje tam ok.60 zł. Teraz zamawiam je z trena.pl i jest yańsze o jakąś dyszkę. Dodatkowo jest bardzo skutecznie. Nie jest przeciwzmarszczkowe tylko regenerujące co bardziej stymuluje niż zastępuje włókna kolagenowe które zanikają.

Gość magdann
Wszystko zależy od rodzaju cery. Jednak warto szukać idealnych rozwiązań samodzielnie, bazując na wiedzy specjalistów, albo z pomocą kosmetyczki (dobrej). Niemniej podstawa jest nie popełnianie błędów w pielęgnacji każdego rodzaju skóry twarzy. Na blogu Venrona znalazłam przydatne wskazówki http://blog.veronavpp.eu/1754-najciezsze-grzechy-w-pielegnacji-skory-twarzy - warto nie popełniać takich błędów, by cieszyć się zdrową, czysta i zadbaną cerą.

Gość gość
Dla mnie najważniejszy jest demakijaż, to podstawa dobrego wyglądu mojej skóry, używam do tego ściereczki Glov, zmywa caly makijaż, a moja skóra jest gładka i nie ma mowy o żadnych zmarszczkach ;)

Gość Maria44
Skóra wokół oczu jest bardzo delikatna i wrażliwa, dlatego należy szukać najskuteczniejszych środków chroniących ją od stresu i starzenia, a pierwszym pośród tego typu produktów jest AWADERM EYES. Krem pomaga poradzić sobie z problemami, wspomaga nawilżenie, ur******* procesy regeneracyjne oraz zachowuje młodość i piękno.

Gość gość
Nie, z kremami przeciwzmarszczkowymi nie ma co przesadzać, dobre nawilżenie wystarczy i zwracaj też uwagę na to co nakładasz do makijażu, bo na pewno skóra taka młoda nie potrzebuje dużo, żeby świetnie wyglądać, podkład matujący i delikatny fajny jest bardzo ten z pierre rene https://www.pierrerene.pl/pl/kosmetyki/twarz/podklady/fluid-matujacy-matte-active i ja mimo, że nie mam już 23 lat to z chęcią go stosuję szczególnie latem, kiedy zależy mi na czymś lżejszym

Gość Ja21

Polecam krem do twarzy z olejem konopnym o bogatej konsystencji opracowany z myślą o cerze zmagającą się z problemem suchej skóry. Polecam 🙂

Gość kiść

poczytaj sobie na blogu [nieperfekcyjnamama] o kolagenie DH. mysle ze mozesz zaczac stosowac  🙂