Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okres w ciazy...

OKRES W CIĄŻY KTO TAK MIAŁ?

Polecane posty

Gość okres w ciazy...

Pytanie jak wyżej :) Miałyście krwawieni lub plamienia w dniu spodziewanej miesiączki , a mimo to byłyście w ciąży?

słyszałam że jest to możliwe. Znam dziewczyne która tak miała. podobno do trzech miesięcy można mieć \"okres\"

Gość tragedia umieram
mojej przyjaciolki mama miala przez 3 pierwsze miesiace ciązy okres, ale to podobno nie za dobrze bo jest zagrożenie dla dziecka-ale wiem to tylko z opowiesci

Gość okres w ciazy...
aha bo ja właśnie też o tym słyszałam... a nei wiecie czy one miały może jakieś objawy ciąży....

Gość okres w ciazy...
a jeżli ktoś wie to czy zabezpieczałyście się np tabletkami anty lub prezerwatywa, miałyśi okres i byłyście w ciąży, czy planowaliście i nie wiedziałyście że jesteście?

Gość tragedia umieram
zrób test --- bobo test jak masz jakies podejrzenia :-) bobo test wykrywa ciaze juz 6 dni po zaplodnieniu

Gość okres w ciazy...
no właściwie to mam podejżenia, ale nie wiem czy słuszne we wtorek ide do ginekologa. Mianowicie to bola mnie piersi, brzuch jak na okres, ale jednak troche inaczej,plecy, no i brałam tabletki ostatnią wziełam 06.11(skonczyłam brać tabsy w tym dniu) i w ten dzień rownież dostałam"okres" a zawsze dostawałam 4dni po odstawieniu, tabsy brałam 3 lata... no i wcześniej właśnie też pobolewały mnie piersi,brzuch i kręgosłup ,ale teraz utrzymuje mi się to już prawie tydzień...No i ide do ginekologa i chyba wiem co usłyszę, że to przez stabilizację hormonów... dodam ,że ostatni stosunek miałam 18.10 i ostatnie opakowanie tabletek brałam baaaardzo nieregularnie...

Gość okres w ciazy...
z tym ostatnim pobolewaniem to miałam na myśli okres 06.11

Ja miałam porządne krwawienie ok 15 TC, ale na szczęście ciąża się nie poroniła. Moja koleżanka jednak miała od 6 TC i niestety poroniła :(

Gość okres w ciazy...
anabelkaaa -a kiedy dowiedziałaś się o ciąży i starałaś się o ciąże czy zabezpieczenie nie zadziałało:)

Od razu po ślubie zdecydowaliśmy z mężem, że chcemy mieć dziecko. Udało się niestety dopiero po 8 miesięcznych staraniach. Ale się udało :D Nie wiem, czy to ironia w Twoich słowach, czy tylko mi się wydaje... :P

Gość okres w ciazy...
nie jaka ironia:) JA tylko pytam:) Bo u mnie jest tak jak napisałam i ni ewiem co mam o tym myslec:) Czy to hormony czy choroba czy ciąża :) Wiem,że lekarz mi najlepiej powie dlatego do niego ide:) ALe chciałam się też poradzić mam na kafe:) A TY co sądzisz o moim przypadku? Ja z narzeczonym też planuje starania odrazu w noc poślubną hehe :D Więc Cię rozumiem i już nie moge się tego doczekać :D

Sorry, wiele osób widząc mój wiek od razu myśli, że to " wpadka" :/. Cóż, nie zabezpieczaliśmy się wcale przez te 8 miesięcy, nawet zastanawialiśmy się czy wszystko z nami OK, bo jakoś nie wychodziło. Lekarz potwierdził ciążę około 7- 8 TC.

Gość okres w ciazy...
a przedtem miałaś plamienia? Czy właśnie brak okresu? PS. JA jak zaczne starania to bede miala 21lat ale urodze w wieku 22:D mam nadzieej,że szybko się uda:D Dlatego już teraz odstawiłam tabletki,żeby organizm zaczął pracować :)

Nie, nie miałam kompletnie żadnych plamień, po prostu okres zaniknął i tyle. Pojawiła się właśnie taka niemiła niespodzianka ok. 15 TC i miałam doła, ponieważ nie nazwałabym tego plamieniem, ale raczej krwawieniem. I chyba załamałabym się, gdyby znów nam się nie udało :(

Gość okres w ciazy...
no to rozumiem:) A podejżewasz może co u mnie może byc?

Gość a jak regularnie
A o jakiej nieregularności w braniu tabletek mówisz? Poza tym nie czytaj na forum. Tutaj prawie każda ci powie, że znajoma znajeomej mojej mamy sąsiadki... A poza tym okresu w ciązy nie ma a plamienie jeśli już. Ale każde jest potencjalnym ryzykiem poronienia. I nie jest to tak powszechne i normalne jak tu większość pisze.

Gość okres w ciazy...
bardzo duzej nieregularnosci wasnie tj 18 ostatni raz sie kochałam i 18 wzielam tabletke a nie pamietam po ilu dniach zapomnialam wziac tabletki i potem bralam 2 na raz i tak kilka razy... bralam tak bo to ost opakowanie bylo a i tak sie przez ten okres nie kochalam..mowilam o plamieniu bo to co dostalam 06.11 nie przypominalo okresu tylko plamienie i bylo brazowe przez3 dni a w czwartym czerwone i koniec,

Gość okres w ciazy...
18.10

Gość W CIAŻY NIE MA
OKRESU SA TO JEDYNIE PLAMIENIA KTORE SPOWODOWNE SA BRAKIEM KTOREGOS Z HORMONOW . JA TAK MIALAM , W 9 TC ZACZELAM PLAMIC I LEKARZ PRZEPISAL MI LEK LUTEINE KTORA MUSIALAM BRAC AZ DO 20 TC .TO OKROPNIE OBRZYDLIWY LEK BARDZO GORZKI - TRZEBA TRZYMAC POD JEZYKIEM AZ DO ROZUSZCZENIA . ZANIM DOWIEDZIALAM SIE ZE JEST LUTEINA DOPOCHOWA ZDAZYLAM JUZ SIE PRZYZWYCZAIC DO TEGO LEKU I NIE PROSILAM LEKARZA O ZMIANE . Z TEGO CO WIEM LUTEINA DOPOCHOWA JEST O WIELE DROZSZA NIZ TA DOUSTANA .BO DOUSTNA KOSZUJE OKOLO 3 ZL

Gość okres w ciazy...
no to ja miałam właśnie plamienia...a teraz mam mieć miesiaczke 05.12, nie wiem czy jestem w ciąży bo to troche nierealne jak dla mnie, tylko chcialam porozmawiac z dziewczynami , które miały podobne objawy do moich i chcialam sie dowiedziec czy byly w ciazy czy moze w gre wchodza hormony czy jakas choroba....

Niestety nie jestem lekarzem, więc nie mam pojęcia co Tobie może być :( Ale faktem jest to, że żadne plamienie w ciąży nie jest normalne, bo to ryzyko poronienia. Skoro jednak brałaś tabletki reglarnie do ostatniego współzycia to chyba małe jest prawdopodobieństwo ciązy u Ciebie, ale radzę wykonać test lub udać się do lekarza.

Gość okres w ciazy...
no wlaśnie ide we wtorek:) A co do testu to się wstrzymam :D

Gość okres w ciazy...
no ale miesiaczna da sie ozbaczyc zasinienim szyjki macicy czy nie?

Gość okres w ciazy
up