Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blacksieczka

dziwna zachciewajka P

Polecane posty

Gość blacksieczka

Kobietki w ciąży!!! Leżałam już w łóżku i zachciało mi sie zimnego piwa z sokiem... ale tak mocno że w przełyku czuje już jego smak.... I musiałam o tym tu napisać... Jestem w 5 miesiącu i zastanawiam się czy któraś też tak miała :D Wiem że nie ma bezpiecznej dawki alkoholu w ciąży... ale mama, babcia i doświadczone mamuści twierdzą że od jednego małego nic sie nie stanie... no ja nie wiem... jakie macie o tym zdanie??

hmm moje zdanie: jeszcze nie raz ci sie czegos zachce i nie bedziesz mogla tego spełnic. daruj sobie to piwo. zostalo Ci 4 miesiące. To oczywiscie moje zdanie.

żaden alkohol nawet w małej ilości nie jest dobry dla dziecka. Bo popatrz na to z tej strony. czy dałabyś swojemu dziecku nowo narodzonemu zamiast mleka trochę piwa

Gość blacksieczka
wiem wiem macie rację... ale chyba znacie to coś... co mówi że byście coś chciały a nie możecie... ;] przełykam ślinę ;] nie to żebym alkoholiczką była czy coś... póki co zadowalam sie mlekiem :D

Gość blacksieczka

Nie martw się, ja ciągle mam na nie ochotę, od połowy ciąży, ale się powstrzymuję, warto, dla maleństwa, ale powiem szczerze, że nie moge się doczekać, kiedy będę mogła napić się spokojnie piwka nie martwiąc się o maluszka. Także wytrzymuj, ja dałam radę, więc i Ty dasz :D